"Paradise hotel"-deltagaren klar för nytt dejtingprogram

"Paradise hotel"-deltagaren klar för nytt dejtingprogram

Från en dokusåpa till en annan. Nu är "Paradise hotel"-vinnaren Josefine Caarle klar för den nya säsongen av TV4:s kärleksprogram "Singelliv".

Josefine Caarle, 21, vann “Paradise hotel” 2015 tillsammans med partnern Robin “Mos” Andersson, 24. Men efter dokusåpan verkar det ha gått trögt för de båda vinnarna att hitta kärleken. Under början av året har tittarna kunnat följa Robin “Mos” jakt på en partner i Kanal 5:s realitysåpa “För känd för kärlek” och nu är det Josefines tur.

I trailern till TV4:s nya säsong av dejtingprogrammet “Singelliv” presenteras nämligen Josefine som en av deltagarna. I videon berättar hon att hon haft svårt att hitta rätt i sitt kärleksliv.

– Det känns som att jag fuckar upp varenda relation jag har nu. Det är fantastiskt att vara kär, men det är också så äckligt, säger hon i klippet.

Josefine Caarle vann “Paradise hotel” 2015. Foto: TV3

LÄS MER: Skrällen: TV3 gör “Paradise hotel” – med gamla deltagare

“Singelliv” följer sex svenska singlar, som filmar sig själva dygnet runt. Förutom Josefine Caarle är de andra deltagarna i “Singelliv” Guztav Thuresson, 24, Maria Nystedt, 21, Nancy Mattsson, 23, Dennix Samuelsson, 28, och Amanda James, 24. Programmet har premiär 24 mars på TV4 Play.

Se trailern till “Singelliv” här:

LÄS MER: “PH”-paret har gjort slut: “Dumpade mig när programmet började”

Foto: TV3, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN