LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

"Paradise hotel"-deltagaren klar för nytt dejtingprogram

17 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Från en dokusåpa till en annan. Nu är "Paradise hotel"-vinnaren Josefine Caarle klar för den nya säsongen av TV4:s kärleksprogram "Singelliv".
Annons

Josefine Caarle, 21, vann “Paradise hotel” 2015 tillsammans med partnern Robin “Mos” Andersson, 24. Men efter dokusåpan verkar det ha gått trögt för de båda vinnarna att hitta kärleken. Under början av året har tittarna kunnat följa Robin “Mos” jakt på en partner i Kanal 5:s realitysåpa “För känd för kärlek” och nu är det Josefines tur.

I trailern till TV4:s nya säsong av dejtingprogrammet “Singelliv” presenteras nämligen Josefine som en av deltagarna. I videon berättar hon att hon haft svårt att hitta rätt i sitt kärleksliv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns som att jag fuckar upp varenda relation jag har nu. Det är fantastiskt att vara kär, men det är också så äckligt, säger hon i klippet.

Josefine Caarle vann “Paradise hotel” 2015. Foto: TV3

“Singelliv” följer sex svenska singlar, som filmar sig själva dygnet runt. Förutom Josefine Caarle är de andra deltagarna i “Singelliv” Guztav Thuresson, 24, Maria Nystedt, 21, Nancy Mattsson, 23, Dennix Samuelsson, 28, och Amanda James, 24. Programmet har premiär 24 mars på TV4 Play.

Se trailern till “Singelliv” här:

Foto: TV3, IBL

Annons