Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bella Anderssons svar efter orden om uppbrottet från Arvid

04 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Bella Andersson och Arvid Stenbäcken blev tillsammans i Paradise Hotel 2019.
Bella Andersson och Arvid Stenbäcken fann kärleken i varandra under inspelningarna av Paradise hotel. De blev ett par tillbaka i Sverige men nyligen upptäckte en följare att paret inte följer varandra på Instagram längre – varpå Bella skrev att de har gjort slut.
Annons

Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Influencern Gabriella ”Bella” Andersson, 24, från Norrköping blev ett känt ansikte i Sverige när hon medverkade i vårens upplaga av realityserien Paradise hotel på TV3.

Bella var med från början av programmet och efter några dagar checkade en välbekant Paradise hotel-profil in, nämligen Arvid Stenbäcken, 26. Ju mer tiden gick desto närmare kom Bella och Arvid varandra och de blev det hetaste paret under säsongen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att de var ett starkt par både spelmässigt och romantiskt, gick de inte hela vägen till vinst. Väl hemma i Sverige blev det turbulent när Arvid ångerfullt nog berättade för Bella att han hade haft sex med Erica Lindberg, 22, på lyxhotellet efter att Bella hade lämnat programmet.

Samma dag som avsnittet där otroheten ägde rum, skrev Bella Andersson på sin Instagram att hon inte tänker försvara pojkvännens beteende, men att hon heller inte tänker smutskasta honom. Båda två har gått vidare från händelsen, då det hände för ett halvår sedan.

Annons

Även Arvid valde att kommentera otroheten i en video på sin Youtube-kanal där han förklarar att han fortfarande inte kan förstå hur han kunde svika sin flickvän.

Med tiden lyckades paret ta sig igenom den tuffa tiden hemma i Sverige efter att Arvid hade berättat om vad som hade hänt för Bella.

– Jag älskar Bella så jävla mycket, det är verkligen tjejen jag vill vara med. Det jag gjorde i Mexiko är inte försvarbart på något sätt. Anledningen till att det hände tror jag är för att jag inte ville tro att någon hade kommit in på mig så mycket som Bella faktiskt hade gjort.

Bella Andersson raderade kommentaren om uppbrottet

Efter Paradise hotel har paret synts tillsammans i Paradise hotel – efter festen på TV3. Där har tittarna fått följa med i deras vardag, bland annat när Bella Andersson och Arvid Stenbäcken tacklar ett långdistansförhållande mellan Norrköping och Göteborg.

Men nu verkar det som att det varit trubbel i paradiset. Nyligen upptäckte en uppmärksam följare att Arvid och Bella inte följer varandra på Instagram längre och frågade därför Bella Andersson varför.

Annons

”Vi har gjort slut”, skriver Bella i kommentarsfältet på sin Instagrambild.

När en annan följare undrar vad som har hänt svarar Bella kort:

”Vi är inte tillsammans längre”.

Men nu har Bella Andersson valt att ta bort kommentarerna där hon skriver att det tagit slut med kärleken.

När Hänt frågar om paret gjort slut, svarar Bella Andersson:

”Ingenting har hänt. Vi är tillsammans. Vi åker till Sicilien imorgon”, skriver Bella i ett meddelande till Hänt.

Även Arvid bekräftar i ett meddelande att det inte är slut.

När Hänt frågar Bella Andersson specifikt om de raderade kommentarerna, står hon fast vid att det inte är slut.

”Spelar ingen roll. Det är inte slut i alla fall”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Aftonbladet/Robin Lorentz-Allard 

Annons