TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paradise hotel 2020: Paow om romansen med Mattias Helén

11 feb, 2020 
På måndag drar Paradise hotel igång med ännu en säsong! Under pressträffen avslöjar Paradise hotel-veteranen Paulina ”Paow” Danielsson att hon och en av de nya deltagarna fått upp ögonen för varandra efter programmet.
– Det är den enda jag umgås med på det sättet, berättar Paow.
Annons
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise HotelBrand logo
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise Hotel

Den 17 februari kan vi äntligen följa en ny säsong av dokusåpan Paradise hotel på Viafree, Viaplay och TV3! Under gårdagen offentliggjorde produktionen deltagarna som kommer att dyka upp i rutan för att tävla om vinstsumman på en halv miljon kronor.

Bland annat ser vi Paulina ”Paow” Danielsson, Robin ”Mos” Andersson, Kristian Täljeblad och Anna Pankova återvända till hotellet – men den här gången som coacher åt varsitt team på tre deltagare.

Paradise hotel 2020
Deltagarna i Paradise hotel 2020.

Programledare är Rebecca Stella, som vi sett i rollen tidigare.

– Det ska bli otroligt spännande att följa allt som händer under denna säsong. Jag älskar Paradise hotel och jag kommer garanterat sitta fastklistrad framför skärmen hela våren. Jag är bombsäker på att ni där hemma också kommer göra det, säger Rebecca Stella om säsongen i ett pressmeddelande.

Annons

Relationen med Mattias

När Hänt träffar Paow under pressträffen för den kommande säsongen av Paradise hotel berättar hon att hon har en pågående flört med en av deltagarna.

– Jag dejtar inte. Men jag träffar han Mattias lite. Alltså vi är inte tillsammans, men vi ligger väl typ. Mysigt, säger Paow till Hänt.

Mattias Helén är 19 år och tävlar i Team Kristian.

Mattias Helén i Paradise hotel 2020.
Mattias Helén i Paradise hotel 2020.

– Vi har träffats i bara någon vecka. Det är den enda jag umgås med på det sättet, fortsätter Paow.

Dejtar helst kända

Genom åren har Paow hittat kärleken i flera kända ansikten. Hon har bland annat varit ihop med kändissonen och tv-profilen Lancelot ”Lance” Hedman, dokusåpa-profilerna Mattias Coleman och Jesper Johansson.

Senast i somras dejtade hon en annan känd person, berättar hon för Hänt. Vem han är håller hon dock för sig själv.

– Sedan har jag varit ganska ointresserad av allting som har med kärlek att göra. Men jag dejtade en kille i somras. Han är också typ känd. Men jag var med om lite jobbiga grejer, så det blev inget, helt enkelt. Så ser det ut nu.

Tidigare har Paow förklarat varför hon helst dejtar personer som är kända.

FOTO: Nent Group/Fredrik Nilsson

Annons