Artikeln innehåller reklamlänkar

Paradise hotel-profilen är Paows nya kärlek

Arvid Stenbäcken är Paulina ”Paow” Danielssons nya kärlek avslöjar de nu för Hänt.

Paulina ”Paow” Danielsson berättade i höstas att det fanns en person hon tyckte extra mycket om. Nu avslöjar hon vem hennes nya kärlek är.

Den senaste tiden har Paradise hotel-profilen Arvid Stenbäcken, 25, och bloggerskan Paulina ”Paow” Danielsson, 25, synts tillsammans på sociala medier. Det har nu fått deras följare att spekulera i om det är mer än bara vänskap mellan dem.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

När Paow lät sina följare ställa frågor till henne kom Arvid såklart på tal. En person undrade om det var något mellan de två och Paow svarade då kryptiskt.

”Det har alltid varit någonting mellan oss”.

När Hänt når paret bekräftar de att de har träffats ända sedan i somras.

– Det blev lite kaos efter att hon åkte till Ex on the beach och så gled vi ifrån varandra lite men har tagit upp kontakten igen och det känns jävligt bra nu, skriver Arvid i ett meddelande.

Paow har under hösten medverkat i TV3:s dokusåpa Ex on the beach där hon vid flera tillfällen hamnade i bråk under inspelningarna. Även hemma i Sverige fortsatte dramatiken  och bråken, och Paow valde nyligen att ta en paus från sociala medier. Innan dess hann hon dock med att avslöja att det fanns någon som gjorde henne extra varm om hjärtat.

– Jag dejtar ingen just nu. Men jag tycker om någon, och de flesta vet nog vem han är, sa hon i en video på sin Instagram story.

Arvid planerar att flytta in hos Paow

Nu avslöjar hon alltså att det är Arvid som har fångat hennes hjärta.

– Jo men det stämmer. Har varit lite stormigt men nu börjar allt äntligen falla på plats. Väntar bara på att han ska få jobb i Stockholm och flytta hit, skriver Paow i ett meddelande till Hänt.

Arvid Stenbäcken bor just nu i Göteborg, men letar jobb i Stockholm för att kunna flytta närmre kärleken.

– Vi kan nog klassas som par nu, eller ifall någon gör något med någon annan så hade det blivit ett jävla liv. Och jag har har ju planer på att flytta in hos henne snart, avslöjar han.

Stort grattis till kärleken önskar vi på Hänt. Nu håller vi tummarna för att Arvid Stenbäcken snart får jobb och kan flytta in hos Paulina ”Paow” Danielsson!

Paulina ”Paow” Danielsson har funnit kärleken igen.

Arvid Stenbäcken från Paradise hotel 2018 är hennes nya kille.

Arvid var även med i spin off-dokusåpan Paradise STHLM, som han vann! Här med Nina Glimsell, Marcelo Pena, Erica Mendez, Bettina Buchanan och Robin "Mos" Andersson.

På Paows och Arvids sociala medier har de visat upp sin kärlek.

Paow har tidigare varit tillsammans med Lance Hedman.

LÄS MER: Paows avslöjande om nya romansen

LÄS MER: Efter tunga orden: Paow bryter tystnaden om pausen

FOTO: IBL/Karin Törnblom, IBL/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!