Pär Lernströms markering – efter juryns tårar i Talang

06 mar, 2020 
https://image.hant.se/byline-linnea-lundgren-131x150.jpg.jpg?imageId=4978193&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Linnea Lundgren
Talang 2020
Talang-deltagaren Charlie har haft en otroligt tuff vecka privat.
Inte ett öga var torrt då hon berättade sin historia.
– Många skulle inte ens ha orkat åka hit, säger programledaren Pär Lernström då Charlie berättar sin historia.
Annons
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe

Inte ett öga var torrt då Charlie Broman Jäderberg, 21, med en stark stämma sjöng hjärtat ur sig under fredagens semifinal av Talang.

Men vägen till scenen har inte varit enkel för Charlie som under säsongens gång har berättat om den fruktansvärda mobbning hon fått utstå som barn.

– Jag kände mig aldrig riktigt hemma där jag kommer ifrån. Jag kände aldrig att jag passade in eller att jag kunde vara som jag är. Det tog väldigt hårt på mig, har hon sagt.

Trots att Charlie flera gånger känt att hon vill ge upp har hon sagt att hennes nya liv gjort att hon mår mycket bättre. Hon har många vänner som stöttar henne, en fin familj och en katt. Men under veckan har Charlie drabbats av ytterligare en sorg.

– Min sambo och jag har gjort slut.. och det var inte jag som valde det, säger hon strax innan det är dags för henne att gå upp på scenen.

Fina orden i Talang 2020

För att stötta Charlie fanns programledaren Pär Lernström som hyllade den unga artisten till skyarna.

Annons

–Det är supermodigt av dig att berätta det här. Det är inte många som skulle orka stå här idag, säger han.

Men den svåra perioden hemma verkar inte ha skadat Charlies förmåga att uppträda – snarare tvärtom. Efter att Charlie sjungit en känslostark kärleksballad fick hon stående ovationer från samtliga jurymedlemmar som alla hade tårar i ögonen.

Talang 2020: Charlie
Charlie gick vidare till final under fredagens semifinal i Talang 2020.

–Du kan inte sätta en ton fel, jag älskar din röst. Och du är inte ett offer, det är det som gör dig så stor, säger en tagen Alexander Bard.

Charlie själv hade svårt att prata efter att ha tagit emot juryns fina ord men återigen kom Pär Lernström till sångerskans undsättning – och gjorde en riktig markering.

– Du är så värd det här. Efter att du kunnat sjunga sådär efter att någon gjort som den gjort mot dig.

Annons

Och visst var Charlie värd en finalplats! Tillsammans med dansgruppen Royals kommer Charlie att stå på finalscenen i Talang 2020 som sänds på TV4 klockan 20.00.

– Ni fattar inte hur mycket det här betyder för mig, säger Charlie med tårar i halsen efter att ha fått det glädjande beskedet.

FOTO: TT/TV4

 

Annons