LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pär Lernström byter helt – nya jobbet efter TV4:s nedskärningar

07 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Pär Lernström
Pär Lernström är vi vana att se i Idol.
Nu avslöjar TV4 att programledaren har ett nytt uppdrag.
– Otroliga minnen, säger Pär.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amie Bramme Sey är Pär Lernströms nya sidekick – här är allt du vill veta om duonBrand logo
Amie Bramme Sey är Pär Lernströms nya sidekick – här är allt du vill veta om duon

Vi är vana att se Pär Lernström i tv-rutan vid det här laget. Den populära programledaren får ta sig an många av TV4:s mest uppskattade underhållningsprogram.

Men har Pär fått äran att ta sig an ännu ett nytt prestigefyllt uppdrag.

Pär Lernström om sitt nya jobb: ”Ska bli väldigt kul”

För femte året i rad direktsänder TV4 Oscarsgalan. Galan sänds den 11 mars och i år är det Pär Lernström som får äran att guida tittarna genom glittrande galaklänningar och utdelningar av Oscars-statyetter.

Vid sin sida kommer han att ha skådespelerskan Emma Molin.

– Vi gör galan för femte året i rad. Fem år som bjudit på det mesta. För min del har Oscarsgalan inneburit många otroliga minnen och årets filmskörd vittnar om en ännu spännande kväll. Att få kommentera galan tillsammans med Emma ska bli väldigt kul, säger Pär Lernström i ett pressmeddelande.

Emma Molin gör debut som programledare

Det är inte första gången Pär fått äran att leda svenska tittare genom Oscarsgalan. Detta blir det femte året som TV4 sänder galan med Pär som programledare.

Tidigare år har Pär befunnit sig på plats längst med den röda mattan för att intervjua kändisarna, men i år bevakar han alltså galan från en studio i Stockholm. Emma Molin däremot som ska leda galan ihop med Pär, gör sin debut som programledare för galan.

– Gala, film och Pär Lernström. Jag kan inte tänka mig att spendera söndagsnatten på ett bättre sätt, säger Emma Molin i ett pressmeddelande.

FOTO: TT

Annons