TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pappan bad om hälsningar till sin mobbade son – fått över 40 000 svar

30 jun, 2017 
Jonatan Berggren
Christopher Hope-Smith la ut en udda förfrågan på twitter om hälsningar till sin mobbade son Ollie på hans 9-årsdag. Det blev en viral kärlekssuccé.
Annons

Nätet kan vara fullt av troll och hat, men ibland visar det sig från sin allra bästa sida. Som när Christopher Hope-Smith från Leeds la ut en försynt förfrågan på twitter om det möjligtvis kunde finnas några kändisar som kunde skicka en födelsedagshälsning till hans son, Ollie, som fyller 9 år den 5 juli.

https://twitter.com/Hopenlesmyth/status/880316858137796608

twitter förklarar Chris att Ollie är mobbad, att hans plågoande påstår att allt Ollie gör är värdelöst och att han inte betyder något. Det har gått så långt att 8-årige Ollie själv börjat tycka allt är meningslöst. Allt Chris ville var att någon skulle skicka en hälsning till Ollie, för att han skulle förstå att någon bryr sig och att mobbare aldrig vinner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Gensvaret lät inte vänta på sig. På ett dygn har hans tweet fått över 40 000 reaktioner: 28 000 likes, 12 000 retweets och bara originaltweeten har just nu över 5100 svar. I skrivande stund fortsätter historien sprida sig som en löpeld över nätet och hälsningarna strömmar in från hela världen. En hel del kändisar har hört av sig, men störst har gensvaret varit från helt vanliga människor som vill skicka lite kärlek till en mobbad 8-åring.

Annons

Om du vill skicka en hälsning, eller läsa fler, kan du kolla Chris Twitter-konto genom att klicka HÄR. Nedan ser du ett litet litet urval av alla fantastiska hälsningar, som bevisar att mobbarn aldrig vinner! ❤️ #teamollie

Skådisen Russel Crowe:

Fotbollsklubben Arsenal:

Astronauten Chris Hadfield, som blivit världskänd med sina YouTube-klipp från rymden:

 

Annons

Engelska landslaget, som även erbjuder Ollie att komma och titta på deras nästa match!

 

Brittiska meterologen Matt Taylor:

 

Monica Lewinsky, som numera föreläser om näthat och mobbing:

 

Författaren Tommy Donbavand, som även erbjöds sig skicka signera böcker i present:

Annons

 

Tyra Banks, vilket ärligt talat verkar vara fejk, men vi hoppas!

 

The Simpson-tecknaren Eric Keyes, som bifogade en unik bild till Ollie:

Rapparen Stormzy:

 

Världsnaturfonden:

 

Foto: Colorbox, IBL, Twitter

Annons