TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paows nya kärleksbesked – berättar om killen: ”Ni vet nog vem”

06 nov, 2018 
Paulina Paow Danielssons nya kärleksnbesked efter lance
Efter uppbrottet från Lancelot Hedman i våras har ingen ny flört synts till på Paulina ”Paow” Danielssons kanaler. Men hon avslöjar nu att hon faktiskt tycker om någon, någon som hon tror att de flesta vet vem det är...
Annons

Det var i mars tidigare i år som tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 25, och kändissonen Lancelot ”Lance” Hedman, 18, valde att gå skilda vägar efter en stormig relation. Efter det har vi sett Paulina i TV3:s Hemliga beundrare där hon är hemligt förtjust i en kille som heter Anton. Dejten i programmet slutar med ett hångel, men efter det har vi inte sett något mer av honom i Paulinas kanaler – och inte någon annan flört heller för den delen.

Nu svarar hon på sina följares frågor i sin Instagram Story, och någon undrar om hon dejtar någon just nu. Det gör hon inte, trots att det finns någon som hon tycker om…

– Jag dejtar ingen just nu. Men jag tycker om någon, och de flesta vet nog vem han är. Ni har inte sett honom här eller så, säger hon i en video på sin Instagram Story.

Däremot är hon inte intresserad av att ha en relation med någon. Varken nu eller senare i livet.

– Men jag vill inte ha en relation just nu, eller någonsin igen. Så jag avslutade det innan det ens började. Tråkigt, fortsätter hon i videon.

Annons

Just nu ser vi Paulina Danielsson ännu en gång i tv-rutan. Hon medverkar i dokusåpan Ex on the Beach på Kanal 11 med ett gäng andra bekanta ansikten. Ex-pojkvännen Lancelot Hedman ser vi också i rutan, i egna realityserien Lance vs Livet på Viafree.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tillskillnad från Paulina har Lance pratat om att han fått upp ögonen för någon efter relationen med Paow. När Hänt träffade honom under pressträffen inför premiären av Lance vs Livet förklarade han att han hade fel när han sa att Paulina var hans stora kärlek.

– Det hade jag fel på faktiskt, för jag har känt riktigt kärlek efter henne, säger Lance till Hänt.

Vem det är Lance Hedman har känt riktig kärlek för vill han dock inte berätta. Han förklarar att det inte är ”någon man känner till”.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons