TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paows attack mot kattmördaren: "Du förtjänar fan inte att leva"

17 okt, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
När inte rättsystemet räcker till - gör Paow som Catwomen och tar lagen i egna händer.
Annons

Att djurplågeri och brott mot försvarslösa djur väcker stor avsky hos många av oss råder det ingen tvekan om. Och de flesta av oss håller nog med om att dessa handlingar ska straffas. Men när det kommer till just katter bör den som inte har rent mjöl i påsen tänka om – annars får man med bloggerskan och dokusåpaprofilen Paulina “Paow” Danielsson, 23, att göra.

När kattvännen Paow fick höra om kattmördaren, en 22-årig Skövde-bo, som brutalt avrättat 23 katter på det mest motbjudande sätt man kan tänka sig, blev hon fly förbannad.

– Han sparkade ihjäl dem, vred nacken av dem, dränkte kattungar i vattenhinkar och slog ihjäl oskyldiga katter med sina bara händer, berättar Paow upprört för Hänt.

Paulina-Paow-Danielsson,

I Sverige är den vanligaste påföljden för djurplågare dagsböter och villkorlig dom, men i vissa fall kan även fängelse upp till två år utdelas. Kattmördarens straff, vilket blev skyddstillsyn och ett mindre summa i bötesbelopp gjorde Paulina rasande på rättsystemet.

Annons

– Han har tagit 23 liv. Det är små försvarslösa katter som han torterat och plågat till döds och denna störda människa får böta ett par tusen i böter. Han förtjänar fan inte att leva.

Och det såg Paulina till att förmedla via sina sociala kanaler.

– Jag hängde ut honom med namn, bild och hela polisens förundersökning, vilket är offentliga handlingar, och skrev vilket straff jag tyckte han förtjänade – döden.

Paulina Danielsson - Paow, 2014-08-31 (c) Cecilia Österberg / IBL
Katten Madicken är Paows allt.

Även om Paows tanke var god gentemot de mördade katterna mötte hennes kamp på motstånd. Plötsligt meddelar Facebook att de valt att spärra henne som användare. Detta efter att djurplågaren i egen hög person anmält Paos inlägg.

– Jag anser att Facebook sympatiserar för djurplågeri. Det enda jag gjorde var att dela förundersökningen. Så nu är jag avstängd i 30 dagar, säger hon bittert.

På sin blogg fortsätter hon dela med sig av sin besvikelse.

– Jävla Facebook. Och jävla djurplågare, jag hoppas att ni dör. Ett magsjukevirus har mer rätt att leva än han. USCH!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons