TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Paow träffade kärleken i sitt liv, dumpade sedan honom och reste till Miami med sitt ex

07 mar, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Det går fort i svängarna för bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson. Förra veckan pratade hon varmt omnya kärleken, dansaren Magnus Jamalde, men nu är hon plötsligt singel och befinner sig i Miami med ex-partnern Eric Hagberg.
Annons

Livet har varit lite av en cirkus den senaste tiden för bloggerskan Paulina “Paow” Danielsson, 20. Efter vinsten i tv-såpan har hon skrutit i kvällspressen om hur alla killar dreglar över henne och att hon därför kan ha sex med vem hon vill.

Men så den 24 februari upplyste hon sina läsare om att hon var i ett förhållande med dansaren Magnus Jamalde, 26, som tycktes ha fångat hennes hjärta.

– Jag är jättekär i honom. Jag har aldrig känt så starkt för någon som jag gör nu. Vi klickar på så många plan och han är perfekt för mig, sa hon till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Uppenbarligen var det bara önsketänkande av nykära “Paradise Hotel”-vinnaren. Knappt en vecka senare tog relationen slut.

– Jag och min kille har gjort slut. Och ja, det är en förlust. Han var grym. Men jag kan inte ha någon som jag har så delade meningar med. Som bryr sig så mycket om publicitet och saker, det var alltid något som var fel, skrev hon i söndags på sin blogg samtidigt som hon ändrade sin relationsstatuts till singel på Facebook.

Annons

Ytterligare en av anledningarna till att förhållandet tog slut beror på att Paow just nu befinner sig i soliga Miami där hon ska stanna i en månad. Och överraskande nog tillsammans med Eric Hagberg, 21, – hennes ex-partner från “Paradise Hotel”.

Det fortsätter snurra i Paows kärleksliv, minst sagt.

Andra läser också:

Annons