LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paow om återföreningen med Jeppe Johansson i Paradise hotel

26 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Paow om mötet med Jesper Johansson i paradise hotel
Paulina ”Paow” Danielsson och Jesper ”Jeppe” Johansson avslutade sitt förhållande med bråk och otrohetsanklagelser. Nu möts de igen i nya säsongen av Paradise hotel.
Annons

Den fjärde mars drar den nya säsongen av Paradise hotel igång på TV3. I år ska intrigerna dugga tätt, och flera tidigare deltagare kommer tillbaka till programmet. Bland annat återvänder både Jesper Johansson, 28, och Paulina ”Paow” Danielsson, 25.

2013 deltog de i samma säsong och påbörjade en romans. Hon tatuerade in hans namn på foten i programmet, men i slutet av dokusåpan blåste han henne på en finalplats. Efter inspelningarna fortsatte romansen, men förhållandet var stormigt. När det tog slut anklagade de varandra för otrohet och Paulina har berättat att hon kastade en flaska i huvudet på Jesper.

Hon tog senare bort tatueringen med hjälp av laser och har sedan dess haft flera andra förhållanden. Nu möts hon och Jesper än en gång i Paradise hotel och Paulina hade sina aningar redan innan hon klev in i huset.

– Jag hade fått höra det lite så jag visste om det på ett sätt, men jag visste inte när eller hur. Så när han kommer in i sina små stringkallingar och smutsiga rastaflätor… Det blev väl lite, ”ska jag göra bra tv, vill jag tänka med hjärtat. Vad är jag här för?”

Annons

Fanns en spänning kvar mellan Paow och Jeppe

Hon berättar att själva attraktionen till Jesper idag är borta och säger att han inte längre är den typen av kille hon letar efter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men jag har varit jättekär i Jeppe en gång i tiden och det är klart att det fanns ju någonting där, en spänning.

Henne första reaktion när han klev in i på hotellet i Mexiko var tystnad.

– Jag visste inte hur jag skulle bete mig för jag har inte träffat honom på tre år, säger Paulina.

Inte heller Jesper ska ha vetat hur han skulle bete sig, och var enligt Paulina osäker på vart hon stod i det hela.

– Men det var kul att träffa honom och vi byggde upp en spänning och så kysstes vi på kvällen, sedan var det inte mer än så, säger hon.

FOTO: TV3

Annons