TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Paow och Arvid talar ut om romansen: ”Sjukaste lögnen”

10 mar, 2019 
AvStina Dahlgren
Paow och Arvis stenbäcken om påhittade relationen
Arvid Stenbäcken och Paulina ”Paow” Danielsson avslöjade i vintras att de var ett par. Nu har de båda två helt nya versioner av vad som egentligen hände.
Annons

Paulina “Paow” Danielsson, 25, är en av årets deltagare i Paradise hotel. Trots att det bara har gått en vecka sedan premiären har hon redan hunnit med en hel del drama och bråk inne på hotellet.

Redan andra dagen checkade hennes ex Jesper ”Jeppe” Johansson, 28, in på hotellet. De blev tillsammans då de båda medverkade i Paradise hotel 2013, men relationen var stormig och tog snabbt slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyligen avslöjade TV3 att Arvid Stenbäcken, 26, kommer att komma tillbaka. Han deltog förra året i dokusåpan och är nu tillbaka för revansch. Även han har haft ett förhållande med Paow, något som de två avslöjade i vintras.

– Vi kan nog klassas som par nu, eller ifall någon gör något med någon annan så hade det blivit ett jävla liv. Och jag har har ju planer på att flytta in hos henne snart, berättade Arvid för Hänt.

Även Paow bekräftade relationen.

– Jo men det stämmer. Har varit lite stormigt men nu börjar allt äntligen falla på plats. Väntar bara på att han ska få jobb i Stockholm och flytta hit, skrev Paow i ett meddelande.

Annons

Paow avslutade relationen med Arvid

Bara veckor senare var relationen över. När Hänt träffar Paow på pressträffen för Paradise hotel berättar hon en helt annan version än tidigare. När de två gick ut med sin relation hade inspelningarna av Paradise hotel redan ägt rum och många antog att de två hade träffats inne på hotellet. Så var inte fallet.

– Grejen är att vi träffades egentligen innan Paradise hotel. När han kom in så var det ingenting. Men han ville så himla gärna bli känd, så även om vi träffades innan så där inne tänkte jag verkligen att ”det där är ingen kille jag vill vara med”. Så har jag väl varit lite snäll nu i efterhand egentligen med media och allt, säger Paow.

Hon ska ha avslutat det bara några veckor innan inspelningarna av Paradise hotel drog igång. När Arvid sedan i vintras fick frågan om de två var ett par säger Paow att hon spelade med för att vara snäll.

– Han ville ha media. Han älskar ju följare och har lagt upp bilder med älskling hit och dit. Jag kände bara ”men snälla, lägg inte upp mer nu”. Det är klart att man utnyttjar media, men han försöker ju rida på mig, säger hon.

Annons

Är vänner efter inspelningarna av Paradise hotel

Arvid dementerar helt Paows påståenden. Han medger att det var ett sätt att få uppmärksamhet på, men inte från hans sida.

– Paow kontaktade mig innan min säsong började sändas för att eventuellt kunna rida vidare på vår kändisvåg under säsongen min säsong utspelades. När jag inte slog på det sättet hon hon hade hoppats på sinade intresset ut, skriver han till Hänt och fortsätter:

– Att rida vidare på Sveriges mest hatade influencer är inget som höjer en direkt, snarare tvärtom.

Han säger att de aldrig någonsin ens har dejtat och att allt var ett påhitt. När han för drygt ett år sedan skadade sig då han trillade ner från en balkong var hon dock ett stort stöd, något han påpekar flera gånger.

– Inget ont att säga om Paulina, vi är vänner idag! Men det var den sjukaste lögnen jag hört.

Paow i Bladhs Bikt

Se när Paow berättar om vad som egentligen hände i Bladhs Bikt – ett samarbete mellan Viafree och Hänt. Programmet sänds varje söndag och en längre version finns att se på Hänt Plus för dig som vill ha ännu mer.

Paradise Hotel sänds måndag till onsdag på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: Nent Group

Annons