TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paow bryter tystnaden – nya livsbeslutet efter tuffa året

06 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Paulina "Paow" Danielssons ärliga ord om det tuffa 2018
2018 var ett händelserikt och kämpigt år för tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson – nu talar hon ut om motgångarna.
Annons

Bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 25, lämnar ett händelserikt år bakom sig.

I mars tog det definitivt slut med kändissonen Lancelot ”Lance” Hedman, 18. Det hade varit ett turbulent förhållande med mycket upp- och nedgångar. Bara en vecka innan det tog slut visade Paow upp den ultimata kärleksförklaringen för dåvarande pojkvännen – hon hade tatuerat in hans namn under bröstet.

Kort efter uppbrottet bestämde hon sig för att lämna Sverige och flyttade till Magaluf i Spanien ett tag. Där råkade hon ut för en misshandel när hon fick en glasflaska kastad på sig. Vistelsen i Magaluf varade inte länge eftersom Paow inte trivdes där längre och kom tillbaka till Sverige.

Utlandsvistelsen och uppbrottet med Lance blev början på en nedåtgående spiral för Paow. I samma veva valde Paow att ta en paus från sociala medier ett tag för att kunna fokusera mer på sig själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under hösten medverkade realitystjärnan dessutom i dokusåpan Ex on the beach där hon vid flera tillfällen hamnade i bråk under inspelningarna. Även hemma i Sverige fortsatte dramatiken och bråken, men mitt i all kaos mötte hon en kärleken i ingen mindre än Paradise Hotel-deltagaren Arvid Stenbäcken, 25.

Annons

”Var en bergochdalbana”

Såsom många andra bloggare har Paow summerat föregående år på sin blogg och ser på det som en enda bergochdalbana.

”Som för alla andra så har mitt 2018 var en berg&dalbana, gått igenom ett så kallat ”heartbreak” vilket jag trodde att jag gått igenom tidigare, men det hade jag inte. Och ska jag vara ärlig så känns det fortfarande”, skriver Paow och avslöjar att hon haft problem med att hålla kontakten med vissa familjemedlemmar.

”Det här året har jag behövt dem som mest. Vilket nog har vart det värsta med hela 2018. Men jag kämpar, 2018 har helt ärligt vart ett skit år”, medger Paow på bloggen.

Har lust att sluta blogga

Och visst verkar det som att det har varit ett riktigt tufft år. Särskilt tufft verkar det ha varit att följarna har fokuserat mycket på de misstag Paow gjort – något som påverkat hennes inställning till bloggandet.

”…jag känner att folk ENDAST ser mig för mina misstag. Och det är mycket det som fått mig att tappa lusten till att blogga. Vad hände med att sprida kärlek?”

Annons

Men trots ett nytt år verkar Paow vilja fortsätta att köra på som vanligt – och kommer fortsätta att inte ta någon skit.

”Nu är det ett nytt år och jag har egentligen inga speciella nyårsplaner. Det är dem gamla vanliga. Gå upp i tid, träna mer regelbundet, ta tag i saker direkt. Och en grej till, aldrig ta någon skit. Och det har jag inte gjort since 93”, avslutar Paow blogginlägget.

FOTO: IBL/Eero Hannukainen, TT/Patrik Österberg

Annons