Paolos stjärtskada – efter missen: ”Värre än jag trott”

Paolos stjärtskada – efter missen: ”Värre än jag trott”

Paolo Roberto missade att värma upp inför ett träningshopp – och skadade stjärten så svårt att han nu tvingas ställa in flera åtaganden. "Sträckte röven riktigt ordentligt", skriver han på Instagram.

Programledaren och före detta proffsboxaren Paolo Roberto, 48, är expert på träning och hälsa. På Instagram visar han ofta upp olika övningar för sina följare och stoltserar gärna med sin tränade kropp. Men nu har det som inte får hända ändå hänt.

Under ett träningspass på måndagen gjorde tv-profilen missen att inte värma upp före ett avancerat hopp – och sträckte sig illa i stjärten.

“Extra vilodag… När du gör misstag finns det bara tre saker man kan göra åt det: Erkänna dem, lär dig av dem och inte upprepa dem! Glömde i går bort att jag var 48 år och drog i väg ett skyhelvetes parkourhopp helt ouppvärmd och sträckte röven (ingen glamorös del att sträcka) riktigt ordentligt…”, skriver Paolo Roberto på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Paolo Roberto hyllar sitt ex Lena: Du är fantastisk

Paolo Roberto.

Paolo Roberto med ex-frun Lena Arrelöv.

Paolo Roberto.

Stjärtskadan har nu lett till att “Farmen”-programledaren också tvingas ställa in sina kommande åtaganden.

“Är nästan aldrig skadad eller sjuk… Men min rygg/lårskada var lite värre än jag trott… Så för första gången någonsin så ställer jag in en föreläsning och är hemma… Rätt jobbigt mentalt att inte funka och riktigt nyttig läxa…”, skriver han och fortsätter:

“Är rätt noga med uppvärmning, rörlighet-träning och stretching. Men ett litet misstag fick ganska stora konsekvenser. För kroppen är fordonet man tar sig fram med i livet och funkar inte kroppen blir livet så mycket svårare! Nu rehab och återhämtning.”

LÄS OCKSÅ: Farmen-deltagaren påkörd av tunnelbanan: Fastnade under

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN