LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Paolos stjärtskada – efter missen: ”Värre än jag trott”

20 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Paolo Roberto missade att värma upp inför ett träningshopp – och skadade stjärten så svårt att han nu tvingas ställa in flera åtaganden. "Sträckte röven riktigt ordentligt", skriver han på Instagram.
Annons

Programledaren och före detta proffsboxaren Paolo Roberto, 48, är expert på träning och hälsa. På Instagram visar han ofta upp olika övningar för sina följare och stoltserar gärna med sin tränade kropp. Men nu har det som inte får hända ändå hänt.

Under ett träningspass på måndagen gjorde tv-profilen missen att inte värma upp före ett avancerat hopp – och sträckte sig illa i stjärten.

“Extra vilodag… När du gör misstag finns det bara tre saker man kan göra åt det: Erkänna dem, lär dig av dem och inte upprepa dem! Glömde i går bort att jag var 48 år och drog i väg ett skyhelvetes parkourhopp helt ouppvärmd och sträckte röven (ingen glamorös del att sträcka) riktigt ordentligt…”, skriver Paolo Roberto på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Stjärtskadan har nu lett till att “Farmen”-programledaren också tvingas ställa in sina kommande åtaganden.

“Är nästan aldrig skadad eller sjuk… Men min rygg/lårskada var lite värre än jag trott… Så för första gången någonsin så ställer jag in en föreläsning och är hemma… Rätt jobbigt mentalt att inte funka och riktigt nyttig läxa…”, skriver han och fortsätter:

“Är rätt noga med uppvärmning, rörlighet-träning och stretching. Men ett litet misstag fick ganska stora konsekvenser. För kroppen är fordonet man tar sig fram med i livet och funkar inte kroppen blir livet så mycket svårare! Nu rehab och återhämtning.”

Foto: IBL

Annons