Paolo Robertos offentliga hälsning till Elin Härkönen

Elin Härkönen och Paolo Roberto

Efter att Paolo Roberto erkände sig skyldig till sexköp har han valt att inte uttala sig om relationen med Elin Härkönen.
Nu nämner han hennes namn offentligt för första gången på över en månad.
Slå på ljud

Det var i maj som den före detta TV4-profilen Paolo Roberto, 51, greps på bar gärning när han klev ut från en lägenhetsbordell i centrala Stockholm. Paolo erkände sig skyldig direkt och redan dagen därpå ställde han upp på en intervju där han berättade om händelsen.

– Det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här, folk är jättearga på mig. Det är helt rätt, sa Paolo Roberto då.

Därefter valde Paolo att ta en paus från sociala medier. Efter två veckors tystnad la han upp ett inlägg där han förklarade att han måste hitta en ny väg framåt.

”Jag har begått ett stort misstag som fick konsekvensen att allt jag har haft är borta. I allt innebär också min försörjning”, skrev han på Instagram vid tillfället.

Elin Härkönen om relationen idag

Paolo Robertos handlingar har fått stora konsekvenser för många människor, inte minst Elin Härkönen, 26, som var tillsammans med Paolo när sexköpet inträffade. I podcasten Assefa Schlingmann har hon berättat att hon fortfarande älskar Paolo.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan, säger hon och fortsätter sedan:

– Med det sagt står jag inte för det som har hänt. Det är oacceptabelt och jag känner med alla som har blivit lidande.

Huruvida Elin och Paolo fortfarande är ett par är ännu oklart. De har sedan en tid tillbaka valt att avfölja varandra på Instagram men ingen av dem har bekräftat ett uppbrott.

Paolo Robertos offentliga hälsning

Sedan ett par veckor tillbaka har Paolo börjat lägga upp allt fler inlägg på Instagram. Till en början stängde han av kommentarsfältet men numera är det öppet för följarna att lämna hälsningar.

Hans flöde består uteslutande av inlägg om träning och hälsa. Tidigare i veckan la han upp ett videoklipp där han visar hur man står på händer, vilket är något Elin Härkönen lär ut kurser i. I sitt inlägg väljer Paolo därför att nämna Elin samt tagga hennes Instagram-konto. Detta är första gången han offentligt uttalar sig om Elin sedan sexköpet offentliggjordes.

”Vill ni ha hela pass för handstående så har Elin Härkönen live-pass på Facebook”, skriver han.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Elin har inte kommenterat inlägget men i kommentarsfältet har en följare valt att ta hennes parti.

”Elin är så mycket bättre på det”, skriver personen, varpå Paolo Roberto svarar:

”Stämmer”, följt av en kärleksfull emoji.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, TV4 play

SENASTE NYTT!