TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paolo Robertos nya glädjebesked med Elin Härkönen

28 dec, 2019 
Paolo Roberto och Elin
Paolo Roberto och Elin Härkönen har varit ett par i ett år.
Nu avslöjar tv-profilen att de har tagit ett stort steg i relationen.
Annons
Sigrid Bernsons kärleksgåva till Samir – efter Farmen VIP-vinstenBrand logo
Sigrid Bernsons kärleksgåva till Samir – efter Farmen VIP-vinsten

Det var i höstas som programledaren Paolo Roberto, 50, avslöjade att han träffat kärleken på nytt i Elin Härkönen, 25. I ett inlägg på Instagram berättade han om sina känslor för flickvännen.

”Många människor spenderar sin liv åt att leta efter någon att gå till sängs med i stället för att hitta någon att vakna med! Elin är pusselbiten som fattades i mitt liv”, skrev han vid tillfället.

Paolo och Elin är precis lika träningstokiga och det var just deras gemensamma intresse som förde dem samman. När Elin Härkönen körde Paolo Robertos träningspass på fitnessfestivalen väcktes hans intresse och de började dejta strax därefter.

– Vi märkte att vi har samma tänk kring träning, att det ska få oss att må bra, starka upp och vara roligt och utmanande, berättade Elin för Aftonbladet tidigare i december.

Relationen med Elin Härkönen

Trots att Paolo och Elin har varit ett par i ett år dröjde det innan de valde att prata öppet om relationen. När Paolo Roberto gästade radioprogrammet Rix MorronZoo avslöjade han anledningen till detta.

Annons

– Ibland vill man ha något för sig själv. Kärleken är det finaste man har i livet och man vill inte att någon ska komma in där med sina smutsiga skor och gegga och ha massa åsikter, sa han då.

Paolo, som har barnen Enzo, 15, och Elisa, 12, sedan tidigare, hintade även att han är öppen för att utöka familjen ytterligare.

– Vi får väl se, sa han kryptiskt.

Paolo Robertos nya projekt

Ännu verkar det inte vara några barn på gång för parets del men genom ett inlägg på Instagram avslöjar tv-profilen nu att han och flickvännen har tagit ett annat stort steg i relationen.

”Jag och Elin har under en tid varit på jakt efter den perfekta vingården och när vi var i Italien i oktober hittade vi den!”, skriver han och fortsätter sedan:

”Under 2020 kommer vi tillsammans med några vänner förverkliga denna dröm”. 

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna är taggade på att följa Paolo Roberto och Elin Härkönens nya projekt.

”Ni kommer att lyckas… grattis till ert helt fantastiska projekt!”, skriver en person i en kommentar.

https://www.instagram.com/p/B6ik_7kgked/

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons