TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paolo Robertos ilska mot Vlad Reiser i Farmen VIP: ”Lyssnar du inte?”

08 apr, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Paolo Roberto ilsknar till på Vlad i Farmen VIP.
I veckans Farmen VIP ställs Dogge Doggelito mot Amir Akrouti – något som framför allt Vlad Reiser oroar sig för. I Tinget ilsknar Paolo Roberto till när Vlad har tankarna på annat håll.
Annons

Farmen VIP har kommit halvvägs i säsongen. En efter en har deltagarna slagits ut och kvar i tävlingen är nu Dogge Doggelito, Anna ”Sahlene” Salin, Sigrid Bernson, Saga Scott, Vlad Reiser, och Amir Akrouti.

Alla kämpar de om att bli årets Farmare, men vissa kämpar mer än andra.

I årets omgång Farmen VIP har två gruppen uppstått. En grupp som skapar pakter och satsar allt på att vinna tävlingen – och de som bara vill hänga och ha kul.

Youtubern Vlad Reiser faller inom den senaste kategorin och i måndagens avsnitt berättar han att han inte känner sig engagerad i den pakt som uppstått mellan bland andra Saga Scott och Sigrid Bernson.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att Farmen har börjat bli lite mer taktiskt, som ett spel, det är lite sådär. Folk börjar göra pakter och backstabba varandra. Det är inte därför jag är här. Jag är här för att ha kul, jag är här för att lära mig nya grejer. Jag är här bara för att ha good times, typ springa naken och bada, säger Vlad Reiser i avsnittet.

Annons

Det är Sigrid Bernson som utsetts till veckans storbonde – vilket innebär att hon får utse veckans förstekämpe. När Sigrid Bernson väljer Dogge Doggelito blir Amir Akrouti andrekämpe.

Detta oroar Vlad Reiser som inte alls vill att någon av hans vänner ska lämna gården.

Vlad Reiser rolig för vännerna

Vid Tinget välkomnar programledaren Paolo Roberto, 50, publiken bestående av Sigrid Bernson, Saga Scott, Anna Sahlin och Vlad Reiser.

Paolo Roberto ilsknar till när han upptäcker att han inte har Vlad Reisers fulla uppmärksamhet.

– Vad har varit jobbigast så här långt, Vlad? frågar Paolo Roberto.

– Kan du ta om det där, förlåt? säger Vlad Reiser.

– Lyssnar du inte på mig? Sitter du i andra tankar? Har du svårt att koncentrera dig? frågar Paolo Roberto.

Vlad medger att han har svårt att koncentrera sig.

– Jag har kommit båda så nära, det är en otrolig förlust att bli av med dem. Jag sitter och oroar mig, säger Vlad Reiser.

FOTO: TV4

Annons