Paolo Robertos flickvän Elins beslut om framtiden

Elins ord om framtiden.

I förra veckan greps Paolo Roberto efter att ha köpt sex.
Nu berättar flickvännen Elin Härkönen om framtiden efter händelsen.
”Det ger mig energi tillbaka”, skriver hon.

Det var under torsdagskvällen i förra veckan som polisen slog till i en razzia mot sexhandel i centrala Stockholm. En av personerna som greps var tv-profilen och entreprenören Paolo Roberto, 51.

Enligt uppgifter ska han ha gripits av polis på väg ut från lägenheten.

Paolo Roberto är en flitigt anlitad tv-profil inom både träning om mat. Han har också varit programledare för dokusåpan Farmen.

Efter att han erkänt att han köpt sex har TV4 brutit alla samarbeten med honom. Flera andra arbetsgivare har också valt att ge honom sparken och avsluta samarbeten.

Efter polisens razzia erkände Paolo Roberto vad han har gjort sig skyldig till. Redan dagen därpå fick han tala ut i en intervju med Nyhetsmorgon-profilen Jenny Strömstedt, 47.

Kvinnans ord

Enligt uppgifter till Aftonbladet är kvinnan han köpt sex av i 30-års åldern och kommer ifrån ett av Europas fattigaste länder. Paolo ska ha betalat henne 1500 kronor.

Nu berättar polisen om den utsatta kvinnan.

– Hon mår väldigt dåligt över det som hänt och vill lämnas ifred. För henne är det otroligt skamfyllt, säger kriminalinspektörn Simon Häggström till Aftonbladet.

– Hon uppger att hon säljer sex på grund av omständigheter i livet som inte ger henne några val. Hon säljer sex för att kunna försörja sin familj, fortsätter han.

Tackar för träningen

Några timmar efter att Paolo Roberto greps publicerade hans flickvän Elin Härkönen, 25, en gråsvart bild på Instagram med texten ”aldrig känt mig så tom”

För Elin Harkönen är träning en stor del av hennes liv. Under gårdagen la hon upp ännu ett inlägg på Instagram.

”Att bara få vara just precis här och nu. Utan att tänka, utan att känna. Bara få uppleva en känsla av full kontroll, i ett kaos jag inte kan eller kunnat kontrollera. Träning är min räddning, always”, skrev Elin igår till en video där hon står på händerna.

Nu har den personlige tränaren lagt upp en ny bild som är tagen på ett gym. Även där uttrycker hon tacksamhet över träningen.

Get up, tie your hair and just start”, skriver Elin och fortsätter:

Ibland kan tanken på att göra något kräva mer energi än när du faktiskt är igång. Så ibland är det bättre att inte tänka, bara börja … Tacksam att jag älskar mitt jobb och att det ger mig energi tillbaka.”

Det är många kändisar som ger Elin stöd med en like. Bland andra har Simon Sköld, Bianca Kronlöf och Miriam Bryant tryckt på gilla-knappen.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT, Instagram