Paolo Robertos flickvän Elin Härkönens ord efter sexköpet

Paolo Roberto sexköp

I en intervju med TV4 erkänner Paolo Roberto att han har köpt sex.
Här är flickvännen Elin Härkönens första ord efter händelsen.

Det var i höstas som som Farmen-programledaren Paolo Roberto, 51, och Elin Härkönen, 25, offentliggjorde sin relation. Sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga och tagit stora steg i sitt förhållande.

I vintras köpte Elin och Paolo en vingård i Italien tillsammans med ett par vänner och i april bekräftade Paolo att han och flickvännen numera är sambor.

Paolo Robertos ord om sexköpet

Under natten mot fredagen togs Paolo på bar gärning i en sexköpsrazzia i centrala Stockholm. Endast ett par timmar efter att nyheten blev känd valde programledaren att ställa upp i en intervju med TV4 Nyheterna och berättade då för Jenny Strömstedt, 47, om händelsen.

– Jag har köpt sex. Det är första gången, säger Paolo i inslaget.

Enligt uppgifter till Aftonbladet greps Paolo när han lämnade en lägenhet och efter förhör har det framkommit att han misstänks ha betalat 1500 kronor i utbyte mot samlag med en kvinna, som ska komma från ett av Europas fattigaste länder.

– Det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här, folk är jättearga på mig. Det är helt rätt, säger Paolo Roberto.

Elin Härkönen stöttas av kändisarna

I samma veva som gripandet inträffande la Elin Härkönen upp en story på Instagram med citatet:

”Det som inte dödar oss gör oss starkare”.

Nu har hon även lagt upp ett inlägg på Instagram där hon uttrycker sina känslor efter det som har inträffat.

”Aldrig känt mig så tom”, skriver Elin intill en gråsvart bild.

I kommentarsfältet stöttas Elin Härkönen av såväl följare som kända profiler. Många människor menar att de stöttar henne och att hon inte ska ta ansvar för Paolo Robertos agerande.

”Skickar all min kärlek”, skriver podcast-profilen Alexander Pärleros.

”All kärlek till dig! Du är världens finaste person!! Om det finns något jag kan göra för dig så säg till”, skriver Jessica Wahlgren.

”Styrkekramar till dig”, hälsar Farmen 2020-vinnaren Sofie Hodén.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!