Paolo Robertos ärliga ord om relationen med exfrun Lena

Paolo Roberto om exfrun Lena Arrelöv

Innan Paolo Robertos förhållande med Elin Härkönen var programledaren gift med exfrun Lena Arrelöv.
Paolo och Lena gick skilda vägar 2012 och i ett inlägg på Instagram skriver Paolo nu öppenhjärtigt om exparets relation.
”Tack för att du är bäst”, skriver Paolo.

Programledaren och tv-kocken Paolo Roberto, 51, avslöjade i december 2018 att han hittat kärleken på nytt – men det dröjde ända till november året därpå som Paolo bekräftade sin nya relation.

Paolos flickvän är Elin Härkönen, 25, och när Farmen-programledaren gästade TV4:s Efter fem tidigare i år berättade Paolo ärligt att parets åldersskillnad var en bidragande faktor till att de höll sin relation hemlig.

– Vi har ju en viss ålderskillnad så vi trodde att… Det var därför vi var tysta om det. Vi trodde att det skulle bli värre än det blev, berättade Paolo i programmet.

Idag visar Paolo och Elin sin relation öppet och på parets Instagram-konton råder det inga tvivel om kärleken dem emellan.

Jobbar ihop med sitt ex

Paolo Roberto och Elin Härkönen träffades drygt sex år efter Paolos skilsmässa från exhustrun Lena Arrelöv, 46. Paolo och Lena var gifta i 12 år innan de 2012 beslutade sig för att gå skilda vägar. Under sitt äktenskap fick de barnen Enzo, 15, och Elisa, 13.

Efter skilsmässan valde Paolo och Lena att fortsätta arbeta ihop. Tillsammans driver de nämligen ett företag där Lena är VD. Tidigare i år la Paolo upp en bild på exfrun där han skrev om det forna parets företag.

”Möte med bossen. Vårt företag har ett spännande år framför sig med nya underbolag och en del spännande förändringar!”, skrev Paolo på Instagram och fortsatte:

Skryter en del om att jag gör det ena och det andra. Men det ska vara VI! Jag är sluggern medan min exfru Lena Arrelöv är otroligt viktig när det gäller strategi, förhandlingar och långsiktig planering!”

Paolos ord om relationen med exfrun

Nu har Paolo Roberto återigen skrivit om exfrun Lena Arrelöv – och skriver ärligt om hur det forna parets relation är idag. I det nya inlägget på Instagram skriver Paolo att han lagat pasta hemma hos Lena – och passar även på att hylla henne.

”Lagar spaghetti all ‘americana med riktig guanciale hemma hos exfrun Lena Arrelöv! Livet blir så mycket enklare när man kommer överens med sitt ex! Slipper åka ut till Nacka och sedan tillbaka till ungarnas träning”, skriver Paolo och fortsätter:

”Hat har skapat alldeles för mycket problem här i världen utan att lösa ett enda… Tack för att du är bäst Lena”

FOTO: Anders Wiklund/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!