Paolo Roberto ryter ifrån efter Farmen-deltagarnas beteende

Paolo Roberto ryter ifrån efter Farmen-deltagarnas beteende

Ett bråk i Farmen som slutar i tårar gör att Paolo Roberto till slut får nog. Han samlar deltagarna och skäller ut dem efter noter. ”Det är så otroligt korkat”, säger han.

Farmen är igång med ännu en säsong på TV4, och även den här gången hamnar deltagarna i en hel del konflikter med varandra. Det har handlat om allt från matstölder till nakenbråk, och i nästan varenda avsnitt har några av farmarna rykt ihop om stort som smått.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Stina Öberg och Mahsa Farajollahi hamnar denna vecka i bråk med storbonden Alexander Rovira. Det handlar om vem som ska laga mat till gruppen, en uppgift som inte är speciellt populär hos någon av deltagarna. 

– Varför ska vi laga maten när ingen annan gör någonting? säger Mahsa till Alexander. 

Han åh sin sida menar att de två tjejerna har diskat och gjort andra uppgifter i köket och att de då lika gärna hade kunnat laga mat till alla. Dessutom menar han att de ville stå i köket för att slippa fysisk ansträngning ute på gården. 

– De är bara muppar alltså, säger han. 

Marias utbrott

Även Maria Bjärkveden blir irriterad på Stina och Mahsa som trots att de har stått i köket inte har lagat lunch till deltagarna. När hon får mothugg av tjejerna ilsknar hon till rejält. 

– Ursäkta? Om du hade sett till att vi hade haft mat här hade jag haft ett jävligt lågaffektivt bemötande av dig men nu jävlar är jag förbannad, skriker hon till Mahsa.

Efteråt brister Mahsa ut i tårar. 

– Jag vill inte vara med de här människorna. De har fattat att det går att säga vad som helst till mig så blir jag förbannad. De har fattat hur jag fungerar. Jag orkar inte vara förbannad hela tiden, säger hon till Stina.

Paolo Roberto blir ordentligt arg på farmarna

När programledaren Paolo Roberto kommer till gården får han nog när han ser och hör farmarnas bråk. Han ifrågasätter varför tjejerna får stå i köket hela tiden, men storbonden Alexander försvarar det med att han hellre ser till att saker blir gjorda än att folk ska trivas. Än en gång börjar tjafset och Paolo ryter ifrån framför alla. 

– Att sätta igång med massa jävla tjafs så här tidigt i den här omgången, det är så korkat. För det finns två val – antingen så blir det här en jäkligt jobbig resa eller så väljer man att samarbeta. Jag sa det första veckan, ”ja vi ska samarbeta”. En vecka senare är ni i luven på varandra. Det är så otroligt korkat, säger han.

Farmen sänds måndag till torsdag klockan 19.30 och söndagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

LÄS MER: Farmen-Stina om tårarna som TV4 klippte bort: ”Otroligt tufft”

LÄS MER: TV4-tittarnas ilska efter händelsen i Farmen: ”Riktigt uselt”

FOTO: TV4