Paolo Roberto om detaljen i relationen med Elin Härkönen

Paolo Roberto flickvän Elin Härkönen

I höstas bekräftade Paolo Roberto att han hittat kärleken på nytt i flickvännen Elin Härkönen.
I TV4:s Efter fem berättar Paolo om kärleken – och deras annorlunda morgonrutin.
– Det är som en konstnärlig dans, säger Paolo i programmet.

Det var i december för drygt ett år sedan som Farmen-programledaren Paolo Roberto, 50, hintade om att han hade en ny kärlek i sitt liv.

– Jag träffar faktiskt en tjej litegrann. Hon är så jävla bra. Det är jättenytt. Men hon är så jävla bra, sa Paolo när han gästade podcasten Framgångspodden.

I mars i fjol kunde sajten Stoppa presserna avslöja vem den nya kärleken var, men det var inte förrän i november som Paolo själv bekräftade den nya relationen med Elin Härkönen, 25. Paolos kärleksavslöjande skedde på Instagram där paret redan setts ihop på flertalet bilder tillsammans.

Hyllningen i Efter fem

När Paolo Roberto under torsdagseftermiddagen gästar TV4:s Efter fem pratar han med programledaren Anna Brolin om sin och Elins kärleksrelation.

– Förutom att jag älskar henne över allt annat så är hon en otroligt stark människa. Hon bröt ju nacken för sex år sedan och var sängliggande, alltså förlamad. De trodde att hon aldrig skulle gå igen.

Paolos starka ord om kärleken följs upp av att han berättar om parets morgonrutin där de tillsammans utövar acroyoga.

– Det är som en konstnärlig dans, man försöker liksom måla en tavla med sina kroppar. Så det är en otroligt rolig morgonrutin vi har.

– Låter lite romantiskt, kontrar Anna Brolin med.

Paolo är snabb på att fylla i att det är ”väldigt romantiskt” och fortsätter sedan att berätta om parets kärlek – och att han som 50-åring inte trodde att det var något han skulle få uppleva igen.

– Man trodde inte att man skulle på uppleva det igen, men så är det, säger Paolo Roberto.

Paolo Robertos erkännande om relationen

Vidare i intervjun berättar Paolo Roberto om varför han och Elin höll sin relation hemlig så pass länge.

– Vi har ju varit ihop i ett år och höll tyst om det så länge det gick, säger Paolo och fortsätter:

– Vi har ju en viss åldersskillnad så vi trodde att… det var därför vi var tysta om det. Vi trodde att det skulle bli värre än vad det blev.

Trots att det inte blev så jobbigt som paret först hade förutspått berättar Paolo att han och Elin fick motta hat efter att de gick ut med att de var ett par. Men Paolo berättar att kärleken de fick överröstade hatet.

– Vi fick en hel del hat och sådär, men vi fick en sådan tsunami av kärlek som verkligen värmde måste jag säga, berättar Paolo Roberto i Efter fem.

FOTO: TT/Pontus Orre, TT/Karin Törnblom