Artikeln innehåller reklamlänkar

Paolo Roberto om blodiga olyckan som Farmen-tittarna inte får se

Paolo Roberto skadad i pannan i farmen 2019

När Farmen hade premiär dök programledaren Paolo Roberto upp med ett stort jack i pannan. Nu berättar han om olyckan och vad som egentligen hände.

Igår var det premiär för Farmen på TV4, programmet där tolv deltagare tävlar om vinstsumman på en halv miljon kronor. För att vinna måste de överleva en sommar på farmen, där det inte finns minsta spår av 2019. Istället måste de lämna bekvämligheterna bakom sig för att leva det gårdsliv som man gjorde för hundra år sedan.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Paolo Roberto, 49, har de senaste åren varit programledare, och då och då besöker han deltagarna på gården för att komma med uppdrag eller för att berätta om kommande tävlingar. När han dök upp i rutan under gårdagen bar han två vita tejpbitar i pannan. Under syntes ett stort jack. Ingenting nämndes om skadan under programmets gång, men efter att ha fått frågor från tittarna väljer nu Paolo Roberto att berätta om vad som har hänt på sin Instagram.

”Lyckades ju slå en volt eller rättare sagt lyckades inte slå en volt över ett räcke under ett parkourpass och fick lägga till ytterligare sex stygn till det runt 200 hundra jag redan har…”, skriver han.

Visar upp blodiga jacket i pannan

På bilden i inlägget syns jacket i pannan utan de två tejpbitarna över. Bilden är tagen innan stygnen har hunnit sättas dit och blodet rinner ner i hans ögonbryn. Programledaren verkar dock inte speciellt bekymrad över skadan.

”Du lär dig mer från dina misstag än från dina framgångar… Så nu vet jag att handvolt över ett räcke inte är något för en snart 50-årig gubbe… eller… kanske… prova en gång till med lite högre fart!” skriver Paolo Roberto.

Paolo Robertos avslöjande om nya kärleken

I Framgångspodden med Alexander Pärleros avslöjade Paolo Roberto nyligen att att han träffar någon just nu.

– Jag träffar faktiskt en tjej lite grann, säger Paolo Roberto i podden och fortsätter:

– Hon är så jävla bra, men det är jättenytt.

Paolo Roberto var tidigare gift med Lena Arrelöv i tolv år, men 2012 ansökte paret om skilsmässa. Deras familjelösning därefter har varit vida omskrivet då exparet inte alls hade några horn i sidan på varandra utan helt sonika bestämde sig för att bo grannar. Paolo Roberto byggde ett hus på exfruns tomt i Nacka strax utanför Stockholm.

”Det vore dumt att kasta bort 17 år för att passionen slocknade. För det gjorde den men i stället så föddes en vänskap som är djup och på riktigt. Förlorade en fru men vann en vän och en fantastisk affärspartner där vi är varandras perfekt komplement”, skrev han på Instagram.

Tidigare i år valde dock Lena Arrleöv att sälja huset och flytta in till Södermalm i Stockholm.

LÄS MER: TV4-profilen Paolo Roberto hyllas efter nakenbilden

LÄS MER: Paolo Roberto avslöjar nya kärleken: ”Hon är så jävla bra”

FOTO: Instagram, TV4

SENASTE NYTT!