Paolo Roberto om åldersskillnaden med Elin Härkönen

Hon är Paolo Robertos nya kärlek

Paolo Roberto har bekräftat relationen med Elin Härkönen.
Nu öppnar han upp sig om åldersskillnaden dem emellan.

Sex år efter skilsmässan från Lena Arrelöw, 45, hittade programledaren Paolo Roberto, 50, kärleken igen. Han hintade först om det i podcasten Framgångspodden som han gästade för snart ett år sedan.

– Jag träffar faktiskt en tjej litegrann. Hon är så jävla bra. Det är jättenytt. Men hon är så jävla bra, sa han då.

Paolo Roberto bekräftar relationen med Elin Härkönen

Redan i mars skrev sajten  Stoppa pressarna om vem den nya kärleken var, men det är först nu Paolo Roberto har valt att bekräfta relationen.

”Många människor spenderar sin liv åt att leta efter någon att gå till sängs med i stället för att hitta någon att vakna med! @breakitandyouwillmakeit är pusselbiten som fattades i mitt liv”, skriver han på Instagram.

Hans nuvarande flickvän heter Elin Härkönen, är 25 år gammal, och lika träningstokig som Paolo Roberto. Hon är tidigare elitryttare och gymnast och på hennes Instagram finns flera bilder på paret ihop i avancerade träningsövningar.

Därför höll Paolo Roberto kärleksrelationen hemlig

När Paolo Roberto nyligen gästade radiostationen Rix MorronZoo med programledarna Laila Bagge och Roger Nordin, fick han flera frågor om sin flickvän. Han berättade då att de har varit ihop i ett år, men att han ville vänta med att gå ut med hennes namn offentligt då han var rädd för att folk skulle lägga sig i deras relation.

– Ibland vill man ha något för sig själv. Kärleken är det finaste man har i livet och man vill inte att någon ska komma in där med sina smutsiga skor och gegga och ha massa åsikter. Vi är lyckliga och hon är en fantastisk människa, säger han i programmet.

Roger Nordin frågar om åldersskillnaden var en anledning till att Paolo Roberto inte ville berätta med en gång om sin nya flickvän, något som Paolo bekräftar.

– Ja, jag har aldrig haft en ung tjej förut i hela mitt liv, svarar han.

Paolo Roberto om att skaffa fler barn

Exakt hur många år det skiljer mellan dem vill han inte avslöja när Roger Nordin frågar, men han ger en liten hint.

– Många. Jag brukar säga att killar i hennes ålder, de är inte mer vältränade än mig när jag tar av mig tröjan, säger han och skrattar.

Paolo Roberto har sedan tidigare barnen Enzo, 15, och Elisa, 12, och just nu planerar han inte fler barn, även om han inte stänger dörren helt. 

– Jag har alltid ansett att fabriken är stängd.

– Men nej, vi får väl se, säger Paolo Roberto.

FOTO: TT, Instagram