Artikeln innehåller reklamlänkar

Paolo Roberto avslöjar nya kärleken: "Hon är så jävla bra"

Paolo Roberto har en ny flickvän efter skilsmässan från frun Lena Arrelöv.

I april skrev Hänt att Paolo Roberto funnit kärleken igen, sex år efter skilsmässan från fru Lena Arrelöv. Det förhållandet sprack – men nu har Paolo återigen totalknockats av Amors pilar.

I Framgångspodden med Alexander Pärleros avslöjar exboxaren och Farmen-programledaren Paolo Roberto, 49, att han träffar någon.

– Jag träffar faktiskt en tjej lite grann, säger Paolo Roberto i podden och fortsätter:

– Hon är så jävla bra, men det är jättenytt.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Redan i april berättade Paolo Roberto för Expressen att han träffade någon, men med tanke på att han beskriver sitt nya förhållande som “jättenytt” får man utgå ifrån att vårromansen sprack. Nu bekräftar han sin nya flamma för samma tidning.

– Jag har varit skild i sex år men dejtat så klart, säger han och fortsätter:

– Men det här är relativt nytt, så vi får se vad som händer.

Byggde hus på exfruns tomt

Paolo Roberto var tidigare gift med Lena Arrelöv i tolv år, men 2012 ansökte paret om skilsmässa. Deras familjelösning därefter har varit vida omskrivet då exparet inte alls hade några horn i sidan på varandra utan helt sonika bestämde sig för att bo grannar! Paolo Roberto byggde ett hus på exfruns tomt i Nacka strax utanför Stockholm.

Om det skrev han på sin Instagram:

“Det vore dumt att kasta bort 17 år för att passionen slocknade. För det gjorde den men i stället så föddes en vänskap som är djup och på riktigt. Förlorade en fru men vann en vän och en fantastisk affärspartner där vi är varandras perfekt komplement”,

Tidigare i år valde dock Lena Arrleöv att sälja huset och flytta in till Södermalm i Stockholm.

Har på sista tiden blivit rastlös i huset, med trädgården och allt runt omkring. Älskar det och varit fantastiskt för barnen, tacksam att kunnat bo kvar efter skilsmässan och dessutom granne med exet och barnen gått emellan. Att samtidigt kunnat få ihop jobb och våra separata liv har varit toppen och kommer inte att ändras”, skrev Lena Arrelöv då på Instagram och fortsatte:

Men det här med hus och tomt kanske har sin tid, blivit för mycket fix och tråkigt nu när kidsen är större och har sitt. Grannen är ju trots allt sällan hemma. Längtar tillbaka till stan och Söder…

LÄS MER: TV4-profilen Paolo Roberto hyllas efter nakenbilden

LÄS MER: Efter ovanliga skilsmässan – nu flyttar Paolo Robertos exfru Lena

FOTO: IBL/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!