TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paniken i Robinson efter äckliga valet: "Kvinnor och barn först"

02 maj, 2018 
Lina Arvidsson
En av Robinson-deltagarna får i uppdrag att dela ut mat till sina lagkamrater, något som visar sig vara svårare än han trott. Menyn består nämligen av allt från pizza till insekter...
Annons

I TV4:s dokusåpa Robinson har deltagarna utsatt för svåra prövningar under de många tävlingarna. Deltagarna har tvingats äta insekter och sandormar, hängt i rep tills händerna domnat och grävts ner i sanden med bara huvudet uppstickande ur marken.

Men i onsdagens avsnitt är det en vinst som ställer till bekymmer för en av deltagarna.

Efter att Henrik Norgren vunnit veckans pristävling får han första delen av sin vinst. Priset innebär att deltagarna bjuds på en festmåltid. Tallrikar står uppdukade på stranden och det faller på Henrik Norgren att ordna med bordsplaceringen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kruxet är bara att alla får endast äta det som är på sin egen tallrik – och inte dela med sig.

Victoria Heaps menar att uppdraget är svårare för Henrik än vad det skulle ha varit för någon annan.

– Han vill gärna att alla ska få vara med och alla ska få lika, tror jag. Jag tror han kommer att lida av det här valet, säger hon.

Annons

Det får Victoria Heaps rätt i. När de kommer till bordet visar det sig att Henrik Norgrens tallrik är fylld med god mat.

På övriga tallrikar finns allt från pizza till en halv banan, russin – och döda insekter.

– Det var faktiskt panik på riktigt. Det är fan det värsta jag vet när jag ska ge bajsmackor till folk hur som helst. Jag hade gärna tagit dem själv, det är lite sån jag är. Jag kan nog inte förklara det på något annat sätt. Panik är nog rätt ord egentligen. Jag visste inte vad jag skulle göra, säger Henrik Norgren.

Övriga deltagare får stå och vänta medan Henrik fattar sitt beslut.

– Det var ju jävligt komiskt att han fick ta det här beslutet på grund av att han är mån om alla och vill alla väl, säger Daniel “DK” Westlund.

Så småningom börjar Henrik Norgren dela ut maten.

Den minst attraktiva tallriken, den med insekter på, ger han till Daniel “DK” Westlund.

– Det kanske är lite klyschigt men jag tänkte liksom att kvinnor och barn först. Det är väl klart att DK och även Johan får stå tillbaka, säger Henrik Norgren.

Här är alla deltagare i Robinson 2018:

Annons