TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pamela Anderson kommer till Sandviken

13 okt, 2014 
AvMagdalena Divina Khodr
Baywatch-stjärnan kommer inom kort att gästa Sverige för att besöka den nya sportbaren Allstar. Men det var inte helt lätt att locka hit det blonda bombnedslaget.
Annons

Efter mycket tjat och många timmar hårt arbete står det nu klart att ”Baywatch”-stjärnan Pamela Anderson, 47, kommer till Sandviken för premiäröppningen av den nya sportbaren Allstar.

pamela
Pamela Anderson kommer till Sandviken. Foto: All Over Press

Krögarna Shawn Afshari, 39 och Mike Markarian, 36, har tidigare drivit klubbarna Livingroom och Lobby, som besökts av stjärnor som DJ Tiesto, 50 Cent och Wyclef Jean.

Men till skillnad från tidigare gäster kommer kompanjonerna inte att gå plus på detta celebra besök.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Denna bokning är inget vi går med vinst på. Vi kan inte ta 1000 kronor av gästerna i inträde, resonerar Shawn, och avslöjar att biljetten för den som vill se en skymt av den storbystade legenden kommer att kosta kring 200-250 kronor.

För Hänt i Veckan avslöjar han även att svårflörtade Pamela inte nappade på någon av de generösa summor de lockade skådespelerskan med.

Dealen lossnade först när krog-duon donerade en större mängd pengar till hennes välgörenhetsfond. Då tackade stjärnan ja och lovar nu att gästa den lilla orten lördagen den 24 oktober i samband med invigningen.

Annons