Artikeln innehåller reklamlänkar

Ozzy Osbourne drogades av hustrun för att få fram sanningen

Ozzy Osbourne blev drogade av sin fru Sharon

Ozzy Osbournes fru Sharon drogade honom för att få veta sanningen om otroheten. Och hon fick reda på allt.

Ozzy Osbourne, 69, och Sharon Osbourne, 63 har delat med sig av sitt gemensamma liv i familjens realityserie The Osbournes under många år, ett liv med mycket drama och kärlek. Där har hela världen fått bli en del av familjen och fått vara med i vått och torrt. Paret har gått igenom mycket men har trots det hållit ihop hela vägen. Men för två år sedan såg det dock mörkt ut och alla var säkra på att Ozzy Osbournes och Sharon Osbournes långa äktenskap var över. Detta efter att det kom fram att han haft en lång romans med frisören Michelle Pugh, 47. En affär som Ozzy dessutom vägrade avsluta. Till slut kom de över affären och idag har paret har hittat tillbaka till varandra så nu är det frid och fröjd i det rockaande hemmet.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Men nu berättar Sharon Osbourne hur hon tagit till minst sagt drastiska åtgärder för att få maken att bekänna färg. Hon hittade ett mail som hon antog skulle till älskarinnan och bestämde sig helt sonika för att droga maken med extra mycket sömnpiller för att få honom att prata.

– Jag stoppade två extra sömnpiller i hans dryck, sedan frågade jag honom allt jag ville veta, och allt kom ut. Jag visste sedan hur länge, jag visste med vem och jag visste hur han kände, berättar hon till The sun.

Men efter att han övertygade henne att det hela var öve så förlät hon honom. Dock dröjde det inte länge för än det blåste storm igen, bara sex månader senare insåg hon att han fortfarande träffade andra. Ozzy Osbourne erkände att han är en sexmissbrukare och la in sig på rehab och fyra månader senare, i augusti 2016 bestämde de sig för att förnya sina löften, enligt Daily mail. Men även om Sharon Osbourne bestämt sig för att stanna vid sin mans sida finns det inget som smärtar som otrohet och Ozzy Osbourne har alltid haft svårt att hålla fingrar, och även andra delar av kroppen i styr.

När Sharon och Ozzys barn, Aimee, 34, Kelly, 33, och Jack, 32, var små hade de fyra barnflickor.

– Jag kom på två av dem i säng med Ozzy! Vid olika tidpunkter, och det bara fortsatte, har hon berättat tidigare.

LÄS OCKSÅ: Ozzy Osbourne akut opererad – stjärnan bryter tystnaden

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN