Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ozzy Osbourne bryter tystnaden om sin kamp

11 okt, 2019 
Malin Ljung
Ozzy Osbournes egna ord om uppskjutna turnén och hälsan
Vänner till Ozzy Osbourne är oroliga för hans hälsa, och fans över hela världen stämde in i oron när stjärnan i veckan tvingades skjuta upp sin turné en andra gång.
Nu bryter Ozzy tystnaden i en video och berättar sanningen om sitt mående.
Bland annat att han tvingats opereras och kämpar med sitt tillfrisknande.
Annons
Komikern Lucas Simonssons otäcka skada efter dramatiska olyckan med elsparkcykelnBrand logo
Komikern Lucas Simonssons otäcka skada efter dramatiska olyckan med elsparkcykeln

I veckan kom det dystra beskedet till alla Ozzy Osbourne-fans – stjärnan tvingas en andra gång ställa in sin turné.

Egentligen skulle han ha gästat Sverige i början av 2019, men bara veckor före konserten flyttades den fram till 2020 på grund av att 70-åringen drabbats av influensa och drabbats av komplikationer. Han fick föras akut till sjukhus för att få hjälp.

”Som några av er kanske har hört så har Ozzy fått uppsöka sjukhus efter komplikationer med influensan. Hans läkare tyckte att det här var det bästa sättet för snabb återhämtning. Tack alla för att ni bryr er och visar kärlek”, skrev hustrun Sharon Osbourne, 66, på Twitter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En olycka kommer sällan ensam, och kort därpå föll Ozzy olyckligt i sitt hem och en gammal nackskada slets upp – vilket gjorde att alla inplanerade konserter ställdes in under året.

Annons

”Ozzy lever på lånad tid”

Ozzy Osbourne har knappt synts till under året, han har bara fångats på bild en gång – då i Los Angeles i augusti då han gick med hjälp av en käpp. Och vänner har flaggat för att Ozzy Osbournes hälsa oroar dem så till den grad att de är tveksamma att han överlever året.

– Han har haft en mängd hälsoproblem och det ser ut som att det ”skenande tåget” kan ha nått sin slutstation, säger en vän till Radar online och fortsätter:

– Ozzy lever på lånad tid.

En av få bilder på Ozzy Osbourne under 2019, här på promenad i augusti.
En av få bilder på Ozzy Osbourne under 2019, här på promenad i augusti.

Att rockstjärnan i onsdags tvingades flytta fram sin turné ännu en gång gjorde även fansen oroliga. Orsaken som uppgavs till beslutet var att stjärnan inte repat sig från nackskadan ännu, men många befarade att det var värre än så.

Annons

Nu väljer Ozzy Osbourne själv att träda fram och berätta om sin hälsa. På Twitter kan man se stjärnan i en video där han talar ut:

– Som ni säkert känner till, eller inte känner till, så ramlade jag ganska illa i början av året. Jag skadade ryggkotorna och blev tvungen att genomgå en operation. Så nu har jag fler muttrar och bultar i nacken än min bil, säger han.

Ozzy Osbournes egna ord om sin hälsa

Han dementerar, till mångas lättnad, att han ska vara så pass illa att han inte kommer att överleva.

– Jag är inte döende. Jag håller på att återhämta mig. Det tar bara lite längre tid än alla trodde att det skulle göra. Jag är ruskigt uttråkad över att behöva ligga i en jävla säng hela dagarna, säger han.

Ozzy Osbourne passar på att tacka sina fans för tålamodet och lojaliteten de stöttar honom med.

– Jag älskar er. Så kan ni dra åt helvete och låt mig tillfriskna?, avslutar han skämtsamt klippet.

FOTO: TT

Annons