LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Övervakningsfilmen som fått internet att undra – snortar Taylor Swift kokain backstage?

01 sep, 2015 
Hänt
Snyter hon sig? Eller drar hon en lina kokain? Se bilder från den borttagna filmen.
Annons

Sångerskan Taylor Swift, 25, var en av artisterna som uppträdde på helgens VMA-gala. Hon kammade dessutom hem flera priser. Men kanske är Taylor inte den helylletjej som vi gärna vill tro. I en video som publicerades på Youtube efter galan ser det nämligen ut som att hon snortar kokain backstage.

I klippet har någon filmat en övervakningskamera från galan, där man tydligt ser hur Taylor och hennes entourage gör sig redo att äntra scenen.

taylor

Därefter får hon något av sin assistent.

Annons
taylorr

Sedan ställer sig entouraget i en ring runt Taylor. En av dem håller till och med upp sin arm för att blockera hennes ansikte från insyn.

taylor2

En av säkerhetsvakterna tittar oroligt mot kameran samtidigt som rätt tydliga snortljud hörs.

Annons
taylor3

Innan Taylor Swift går ut lyser en av assistenterna henne rätt upp i näsan med en liten lampa.

taylor4

På internetforumet Reddit går åsikterna om videon isär. Vissa påstår att sångerskan bara snyter sig, medan andra menar att hon faktiskt drar en lina kokain.

Annons

Jag tänkte skriva hur absurt det här är och antog att det inte var sant. Sedan såg jag videon en andra gång och det är så uppenbart att det nästan är skrattretande … personen i videon snortar helt klart kokain. Lycka till med det där“, skriver användaren VeggiePaninis i kommentarstråden.

Efter att videon fått cirka 7000 visningar togs den ned på begäran av MTV. Taylor Swifts publicist, Tree Paine, har gått ut i media med förklaringen att sångerskan bara snöt sig, men spekulationerna på nätet fortsätter.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons