Oväntade temat i Let's dance – därför dansar paren tre och tre

Därför dansar paren tre och tre i Let's dance – oväntade temat Tilde de Paula Eby, David Hellenius, Kristin Kaspersen, Sussie Eriksson, Calle Sterner

Let's dance 2020 inför ett nytt tema inför fredagens danstävling.
Dansparen ska inte längre dansa i par, utan i en trio.
Här är personerna som paren kommer att bilda varsin trio ihop med.

Den femtonde säsongen av Let’s dance har varit minst sagt speciell. Men efter flera avhopp och avbrott verkar tävlingen vara på banan, dock helt utan publik. En publik som visat sig stor genom säsongen är tv-tittarna. Röstningen har visat sig vara mer avgörande än någonsin, vilket även är resultatet till de fyra danspar som är kvar i tävlingen.

På fredag vankas det kvartsfinal och de fyra par som är kvar och dansar är: Sussie Eriksson och Calle Sterner, Anders Svensson och Maria Zimmerman, John Lundvik och  Linn Hegdal samt slutligen Cecilia Ehrling Danemark och Jan Björklund.

Paren har de senaste veckorna kämpat sig över en hel del vägbulor och lärt sig många danser. Men ännu är det inte slut på utmaningarna!

Inför kvartsfinalen på fredag är det nämligen premiär för ett nytt tema i Let’s dance. För första gången någonsin ska deltagarna i tävlingen dansa tre personer i en dans.

Tilde de Paula Eby och David Hellenius på pressträff för Let's dance

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Hur ska detta då gå till? Jo, TV4 har tagit in fyra ytterligare deltagare så att paren kommer att bilda varsin trio på fredag.

De tävlande kommer att dansa två danser i fredagens kvartsfinal. En dans kör de själva, och den andra dansen blir som trio.

Fyra nya deltagare i Let’s dance 2020

Så vilka är personerna som tittarna kommer att få se dansa i tv-rutan på fredag? Inga mindre än fyra tidigare deltagare och finalister!

Anton Hysén, Kristin Kaspersen, Daniel Norberg och Jessica Andersson är de fyra deltagare som gör besök i danstävlingen.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner på Kristallen-galan, 2019

Kristin Kaspersen och Calle Sterner på Kristallen-galan. FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Linn Hegdal är spänd inför fredag och menar på att det finns möjlighet att göra så mycket saker om man dansar som trio.

Anton Hysén, fotbollsspelare Sverige Stockholm Pride 2015

FOTO: Margareta Bloom Sandebäck/TT

Kvartsfinalen av Let’s dance sänds på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt: