Artikeln innehåller reklamlänkar

Oväntade kändisflörten under inspelningarna av ”Farmen VIP”: ”Extremt sexig”

Gården på Farmen har nu intagits av svenska kändisar, och i premiäravsnittet igår kunde i se att en av dem fått upp ögonen för en annan deltagare.

Igår hade ”Farmen VIP” premiär på TV4 och nu har svenska kändisar övertagit gården. Bland de tävlande i programmet verkar det finnas två stycken som har fått upp ögonen för varandra – eller ja, åtminstone en av dem. I programmet kan vi se hur Camilla Henemark, 53, hyllar Ullaredprofilen Ola-Conny Wallgren, 54. Enligt henne är han både duktig och sexig.

– Ola-Conny är ju killen man ska hänga med. Han har superkoll på precis allting omkring såna här grejer, säger hon och fortsätter:

– Han är extremt sexig här i bushen, det kan jag säga.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I en intervju med P5 Stockholm förklarar hon även att hon nu är ”ännu mer kär i honom” efter sommarens inspelningar. Aftonbladet har sökt Ola-Conny för att se hur han tänker om Camilla.

– Jag tycker hon är en fantastisk fin och trevlig människa. Jadu… Jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Hon är väldigt bra att ha att göra med, säger han till tidningen.

Men om det kommer att bli något mer en vänskap mellan dem återstår att se.

– Min värld har varit stressig runt om med allt möjlig. Jag har inte riktigt landat. Jag är singel och har blivit bränd några gånger och tagit det väldigt lugnt när det gäller den biten. Så jag är svårflörtad, ska jag säga. Än så länge är vi kompisar, fortsätter han.

Här är alla deltagare i Farmen VIP:

LÄS OCKSÅ: Skarp kritik mot TV4 – serverade utrotningshotat djur i Farmen: ”Första och sista gången”

LÄS OCKSÅ: ”Farmen”-vinnaren kan ha brutit mot TV4:s regler: ”Kan finnas en risk”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!