LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oväntade bebisavslöjandet i Stjärnornas stjärna

02 maj, 2020 
Stjärnornas stjärna
David Lindgren vann under lördagens final av Stjärnornas stjärna.
Men vägen till vinst har varit allting annat än lätt.
Bara timmar innan finalen fick de panikändra ett nummer.
– Just nu är det fullt kaos under repetitionerna, sa TV4:s pressperson Paulina Bånge till Hänt tidigare idag.
Annons
David Lindgren om Stjärnornas stjärnaBrand logo
David Lindgren om Stjärnornas stjärna

TV4:s populära tv-program Stjärnornas stjärna är nu avgjort. Sedan 14 mars har artister tävlat i TV4:s populära tävling. Programmet sänds för tredje säsongen och varje vecka ska artisterna tolka olika musikgenre.

Under lördagen visades finalavsnittet där det stod mellan Melodifestivalen-favoriterna David Lindgren och Jon Henrik Fjällgren. De både två har utmanat sig själva i olika genrer, i en publiktom studio under en väldigt speciell tid med coronaviruset.

– Det skulle vara sjukt kul. Till skillnad från de här som vunnit det mesta, så har jag aldrig vunnit någonting. Det skulle vara något nytt och härligt tycker jag.

– Jag vet inte hur det känns i kroppen, sa David då.

När Hänt kontaktade David häromdagen berättade han mer om hur det kändes inför finalen.

David och Jon Henrik.

Kaoset tittarna inte fick se

Det slutade med att David Lindgren vann finalen i Stjärnornas Stjärna. I programmet blir han märkbart berörd av vinsten.

Annons

Men vägen till vinst har varit allt annat än lätt. Några timmar innan finalen fick Hänt till sig att det var kaosartat bland produktionen och deltagarna – då de var tvungna att panikändra duettnumret.

– Just nu är det fullt kaos under repetitionerna för kvällens duett som killarna ska göra. De har fått byta koreografi i sista stund, sa TV4:s pressperson Paulina Bånge till Hänt strax innan programmet drog igång.

– Det är lite panikartat just nu, sa Jon Henrik.

Ändringarna berodde på att varken finalisterna eller produktionen var helt nöjda.

– Det är extra mycket nerver idag och vi vet att det kommer att bli en supertajt final. Både produktionen och finalisterna är väldigt måna om att allt ska se perfekt ut och därför valde vi att planera om duettnumret, sa Caroline Norrby, exekutiv producent, till Hänt tidigare idag.

Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännenBrand logo
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännen

Bebisavslöjande mitt under livesändningen

Utöver detta hände även en till oväntad händelse efter att Andreas Weise uppträtt. Han vann förra årets Stjärnornas stjärna och var under finalen med som gästartist. Efter hans framträdande sa Petra Mede att hon hört att han ska bli pappa igen, vilket Andreas reagerar snopet på:

FOTO: Pillan Thelaus/TV4

Annons