TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Otrohetsdrama i SVT-succén: ”Väldigt ledsen”

14 dec, 2017 
AvJoakim Almén
I SVT-programmet ”Allt för Sverige” fann Victoria ”Tori” Allen och Nathan Younggren varandra. Nu erkänner ”Tori” att det hon var gift med en annan man när hon medverkade i programmet. – Är jag ledsen? Väldigt ledsen, säger hon till Aftonbladet.
Annons

I SVT:s ”Allt för Sverige” får vi följa amerikaner och kanadensare som reser till Sverige för att ta reda på mer om sin svenska bakgrund. I årets säsong av programmet blev Victoria ”Tori” Allen, 28, och Nathan Younggren, 25, ett par. Nu framkommer det dock att det fanns en annan man i Toris liv när hon medverkade i programmet. Hon var redan gift och var därmed otrogen i programmet.

– Har jag sårat människor? Ja. Är jag ledsen? Väldigt ledsen, säger Tori till Aftonbladet

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret som fann varandra under programmet och inledde en relation har tidigare sagt att de ska gifta sig den här månaden, ja till och med på nyårsafton. Men Tori och Nathans relation fick alltså ett annat äktenskap att gå i kras.

– Jag antar att när jag kom till Sverige så stod jag vid ett vägskäl. Mitt äktenskap gick inte alls bra och jag försökte bestämma mig för hur jag skulle gå vidare, säger hon och beskriver Sverige-resan som en ögonöppnare, då hon hade förlorat greppet om vem hon var och nått ”rock bottom”, som hon uttrycker sig. Då träffade hon Nathan, något som var oplanerat – men ack så lyckligt.

Annons

Direkt när Tori återvände till USA avslutade hon sitt äktenskap. Hennes make verkade ha förstått var det barkade åt och frågade henne över telefon om hon ville skiljas.

– Han var definitivt sårad. Vem som helst skulle bli det. Men sen satte vi oss ned och pratade igenom det. Då kändes det bäst för oss båda att gå skilda vägar.

Hon berättade om samtalet, och breakupet, för Nathan och skilsmässoansökan lämnades senare in. På frågan om hon upplever det som att hon var otrogen svarar hon ärligt ”ja” och att hon inte kan förneka det, men menar samtidigt att hon var öppen och ärlig mot Nathan – han visste att hon var gift, men att de båda tyckte att det inte vara rätt.

Hon berättar att produktionen för ”Allt för Sverige” kände till hennes äktenskap och upplever det inte som att varken hon eller SVT försökt dölja faktumet att hon redan var gift. Om hon ångrar sina val?

 – Jag ångrar inte valen jag har gjort för de har lett mig hit och jag är lycklig nu, säger hon.

Sista avsnittet av ”Allt för Sverige” sänds på SVT1 20.00 på söndag.

Annons