Nicolas Cage gjorde slut efter sin frus otrohet

Äktenskapet slutar allt annat än lyckligt mellan Nicolas Cage och Alice Kim efter att frugan blivit påkommen prasslades med en annan man i Las Vegas.

Endast en vecka efter att Nicolas Cage, 52, bekräftat den stundande skilsmässan från hustrun Alice Kim, 32, fick han veta att hon under äktenskapet haft en affär.

– Att höra anklagelserna om Alices otrohet kom som en chock för Nick, berättar en källa för RadarOnline.

Nu rapporterar även RadarOnline som citerar National Enquirer att den frugan var med är en anställd chef på en bar i Las Vegas. När detta hände var Nicolas i Cannes och promotade en film. Till vardags har paret bott i ett privat villaområde nära Summerli i Nevada, en dryg halvtimme från centrala Las Vegas.

– Vid ett tillfälle drog han henne till sig för en romantisk kyss. Man kunde höra henne fnissa. De drack också shots och försökte övertala bartendern att dricka med dem, säger tidningens ögonvittne.

Nicolas Cage och Alice Kim träffades 2004 och gifte sig senare samma år.

Det verkar som att skådisen verkligen gått vidare. I dagarna sågs nämligen Nicolas på en intim dejt med en ung brunett, avslöjar Daily Mail. Skådespelaren ska ha sett avslappnad ut i den okända kvinnans sällskap och uppges ha strukit henne över kinden och kysst henne ömt flera gånger under kvällen.

I dagarna har Nicolas Cage setts på intim dejt med en okänd kvinna

Nicolas träffade Alice då hon var 19 år gammal och serverade honom på en restaurang i Los Angeles. Två månader senare var de förlovade och strax därpå gifta. Att 20 år skiljer dem åt har sedan starten satt käppar i äktenskapets hjul.

Nicolas Cage och kvinnan kysstes flera gånger under kvällen

Nicolas har tidigare berättat att hans svärmor inte varit förtjust över åldersskillnaden, något hon var tydlig med under första mötet med svärsonen:

– Innan hon ens hälsade utbrast hon “Hon är för ung!” Så jag visste genast att vi skulle mötas av motstånd.

Tillsammans med Alice Kim har Nicolas Cage sonen Kal-El.

Nicolas och Alice har varit gifta i 11 år och skulle ha firat sin tolfte bröllopsdag i juli. Tillsammans har de sonen Kal-El, 10. Nicolas har även sonen Weston, 25, med modellen Christina Fulton, 49.

Alice är Nicolas tredje fru. Han var 1995- 2001 gift med Patricia Arquette, 48, och 2002 gifte han sig med Lisa-Marie Presley, 48. Äktenskapet höll knappt fyra månader.

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN