LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oskar Linnros första ord om bebislyckan – det kallas sonen

11 nov, 2018 
Malin Ljung
Oskar Linnros ord om sonen
Oskar Linnros har blivit pappa! Nu delar han med sin av bebislyckan – och detaljen i bilden avslöjar dessutom vad den lilla pojken kallas.
Annons

Artisten Oskar Linnros, 34, avslöjade i slutet av sommaren under sin spelning på Way out west i Göteborg att han skulle ta en paus ett tag. Sen släppte han bomben som fick publiken och fansen att gråta av lycka – han och fästmön Nina Nestlander, 33, väntade sitt första barn.

– Det behöver inte kommenteras något ytterligare. Han är så klart jättelycklig och mår väldigt bra, hälsade Oskar Linnros presskontakt Sofia Sandqvist till Hänt.

Och nu har det hänt, på självaste fars dag bekräftade Oskar Linnros att han nu blivit pappa. På Facebook delade han med sig av en bild på familjens nya medlem – en liten pojke.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag och Nina har fått en bebis! Som vi älskar. Förra fredan. Så nu har jag en son med ett geni. Han äter mjölk till frukost/lunch/middag. Och MC:s. Har också fått bästa farsdag-presenten, win”, skriver Oskar Linnros till bilden.

Nina Nestlander och sonen hade gett Oskar egentid med motiveringen: “Till världens bästa pappa – redan! Och mamma säger också till mig att du tar hand om henne på allra bästa sätt. I present får du ikväll ta ett bad och lyssna på hiphop-intervjuer hur länge du vill – mamma tar hand om mig!”.

Annons

Det fins brevet är undertecknat med ett hjärta och “Snurre“, om det är sonens riktiga namn eller bara ett tillfälligt smeknamn framgår dock inte.

Oskar Linnros och Nina Nestlander har varit ett par i flera år. På nyårsafton slog Oskar till och friade till Nina, och på sin Instagram delade han med sig av det stora ögonblicket med en bild på sin nyblivna fästmö.

”Jag tänker lova att d e du å jag för evigt. God Ny Framtid/Lyckliga”, skrev Oskar till bilden. En text som delvis är från låten ”Bäst” som han släppte 2017.

FOTO: Ibl

Annons