TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Oskar Linnros barnavslöjande fick publiken att gråta

14 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Oskar Linnros ska bli pappa
Spelningen på Way out west i helgen blev speciell för Oskar Linnros. Där och då avslöjade han sin ”lilla” hemlighet för fansen, och att det betyder att han nu tar en paus från musiken.
Annons

Fjolåret avslutades på det mest kärleksfulla sätt man kan tänka sig för artisten Oskar Linnros, 34, och flickvännen Nina Nestlander, 33. Efter fler år tillsammans tog de steget och förlovade sig.

På nyårsafton lade Oskar upp en bild på Nina på Instagram, där hon håller upp handen för att visa upp ringen. ”Jag tänker lova att d e du å jag för evigt. God Ny Framtid/Lyckliga”, skrev Oskar till bilden. En text som delvis är från låten ”Bäst” som han släppte 2017.

I helgen avslöjade Oskar Linnros nästa stora nyhet. Under spelningen på festivalen Way out west i Göteborg berättade han för publiken att han kommer ta en paus ett tag. Sedan släppte han bomben. Oskar berättade att hans Nina väntade på honom hemma – med en ny liten familjemedlem i magen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt personer som var på plats blev publiken helt galen och i samband med avslöjandet spelade Oskar låten ”Bäst” och sjöng textraden han skrev till bilden på Nina när de förlovade sig.

Annons

Efteråt lade han ut en bild från konserten med texten:

”Det som gjorde spelningen på WOW i fredags oförglömlig för mig var kombinationen klubb, festival, reaktionen på mitt lilla avslöjande och den bästa publik som INTE kan köpas för pengar. Grät nästan”.

I kommentarerna bekräftar hans följare avslöjandet för de som inte var där.

”Han ska få en liten bebis”, skriver en person.

Och lyckan är total hos fansen. Flera skriver att de brast ut i tårar när de fick veta.

”Jag grät för oss båda”, skriver ett fan.

”Jag grät”, instämmer en annan.

”Oskardagen var den bästa dagen på way out och GRATTIS!!!”, skriver en tredje.

Den folkkära artistens skivbolag bekräftar för Hänt att Oskar Linnros och flickvännen Nina Nestlander väntar barn.

– Det behöver inte kommenteras något ytterligare. Han är så klart jättelycklig och mår väldigt bra, hälsar Oskar Linnros presskontakt Sofia Sandqvist till Hänt.

Stort grattis önskar även vi på Hänt!

Foto: IBL

Annons