TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Oscar Zias nya kärleksbesked – vändningen efter tuffa uppbrottet

27 aug, 2020 
Oscar Zia
Oscar Zia hade ett tufft 2019 då han genomgick ett uppbrott med ex-pojkvännen Jonathan.
Mycket har hänt sedan dess och nu berättar artisten om vändningen efter svåra tiden – samt delar med sig av ett nytt besked gällande kärlekslivet.
– Jag har känner mig väldigt glad, säger Oscar till Hänt.
Annons
Intervju med Oscar ZiaBrand logo
Intervju med Oscar Zia

Artisten Oscar Zia, 23, är en av Sveriges stora popstjärnor och i höst gör han dessutom debut som skådespelare i den nya tv-serien Cryptid.

– Det känns roligt. Det är nog en liten dröm som har gått i uppfyllelse, säger Oscar till Hänt.

Tuffa uppbrottet med ex-pojkvännen

Under 2018 gick Oscar ut med att han hade hittat kärleken i Jonathan Rander, 29, men relationen visade sig inte vara för evigt utan fick sig ett slut under 2019. I singeln Dansar sjunger Oscar om en relation som inte längre fungerar – och i sin podcast Zia – om en låt med en vän har han tidigare berättat att det är självupplevt då hans egen relation inte heller fungerade längre.

Oscar har inte pratat allt för mycket om uppbrottet men i en intervju med Aftonbladet tidigare i år öppnade han upp om sina tankar kring året som relationen tog slut.

– Jag har pratat om 2019 som för mig var ett rövhål. Men just nu mår jag ändå ganska bra. Jag går till psykologen och tar antidepressiva. Mina känslor försvinner inte och jag har fortfarande ångest. Men jag har lärt mig att hantera dem. Jag har gett mig själv en möjlighet att kunna hitta ett verktyg för att hantera ångesten och mitt skitmående i stället för att dricka alkohol till allt för tidiga mornar, sa då Oscar till tidningen.

Annons

”Känner mig väldigt glad”

När Hänt träffar Oscar Zia under NENT:s pressträff, inför premiären av Cryptid  känner han sig exalterad över vad livet har att erbjuda. Uppbrottet tillhör även det förflutna och Oscar har nu fullt fokus framåt.

– Jag mår väldigt bra. Som med allt i livet så har jag processat det och gått vidare. Jag känner mig väldigt glad och jag tycker att det är kul att leva, säger Oscar till Hänt.

Även kärlekslivet gå strålande, han befinner sig nämligen på exakt den plats som han själv vill.

– Det går bra. Jag är singel och mår superbra i det, säger Oscar.

Artisten har nu nämligen inga som helst tankar på att träffa någon utan har istället valt att lägga fokuset på annat.

Så du är inte ute efter att träffa någon? 

– Nej det är jag verkligen inte. Jag fokuserar jättemycket på mig själv, säger han.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons