TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oscar Zia berättar om nya kärleken Jonathan Rander: "Det e nice"

01 okt, 2018 
AvLotta Gray
Oscar Zia har hittat hem. Nu bekräftar han den nya kärleken till pojkvännen Jonathan Rander och hyllas för den vackra bilden.
Annons

Artisten Oscar Zia, 21, slog igenom som 16-åring i tv-programmet X-factor, därefter har han tävlat i Melodifestivalen två gånger. Efter att han tagit sig till final med låten “Human” år 2016 var det dock tyst från hans håll i två år. Men sen kom han tillbaka och gjorde i våras en helomvändning i karriären när han lämnade sina engelska låtar bakom sig för att börja skriva musik på svenska. Och som han berört med sina svenska lyriker som genomgående handlar om kärlek.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu för tiden är det inte bara kärlek i Oscar Zias musik, utan det har även tillkommit kärlek i hans liv. Tidigare har han inte velat kommentera sitt kärleksliv men den senaste tiden har han flitigt visat upp kärleken Jonathan Rander, 29, på sina sociala medier. Och nyligen berättade han för Expressen att han är nöjd med hur hans kärleksrelation ser ut idag.

Jag mår bra och är glad! Allt jag valt att dela offentligt har jag lagt ut på mina sociala medier”, skriver han i ett sms till tidningen.

Annons

Jonathan Rander postar även en del bilder på Oscar Zia och kärleken mellan dem verkar sprudla från båda hållen. Och parets följare är inte sena med kärlekshyllingar i kommentarsfälten.

Härligt”,

Åh , vad fina

“Vilken fantastisk bild!“,

Oscar är just nu aktuell med låtarna “Betong” och “Nice” som han jobbat med länge. Två låtar som handlar om olycklig kärlek.

“Inatt kommer en låt som vi skrev för ett år sen. En av många låtar som är lite läskiga att släppa. De som tog emot att skriva. Låtar som alltid kommer påminna mig om att det gör ont att känna. Hoppas ni gillar”, skrev han på Instagram i samband med att han släppte singeln

Den olyckliga kärleken är dock ett minne blott, nu behöver Oscar Zia inte länge vara ensam med sina känslor. Grattis till kärleken!.

Foto: Instagram

Annons