Oscar Enestads förvandling på nya bilden – följarna jublar

Oscar Enestad har gjort en utseendeförändring.

Oscar Enestad har gjort en utseendeförändring – och hans fans jublar.
”Men oj”, skriver en.

Den tidigare FO&O-medlemmen Oscar Enestad, 22, tävlade i våras i Melodifestivalens med sitt bidrag  I love it,  som var en låt som handlar om hans egen kärlekshistoria.

Sedan över tre år har Oscar Enestad varit tillsammans med den 29 år äldre restaurangchefen Cecilia Dahlbom, 51. Redan 2017 ryktades det om att de var ett par, men de bekräftade inte relationen förrän på Elle-galan 2018.

Därför höll Oscar och Cecilia relationen hemlig

– Det är en kärlekslåt, om frigörelse och att man ska få älska den man vill och vara den man är. Den resan jag har gått igenom med mig och min tjej och de känslor som jag har upplevt under den här tidens gång, har Oscar tidigare berättat för Hänt tidigare i år.

Han förklarade att de länge höll sin relation hemlig, så att sedan sjunga för så stor publik som Melodifestivalen innebär var ett stort steg att ta.

– När låten skrevs så kände jag bara att ”nu är det dags”. I och med det beslutet så känns det bra nu. Jag har ett budskap och hoppas att jag kan influera andra människor med det här i den här frågan. Man ska älska vem man vill. De andra som säger emot kan sätta sig ner, berättade Oscar under intervjun då.

Oscar Enestads förvandling

Nu har artisten gjort en förändring i sitt liv – nämligen bytt hårfärg. Innan har han varit ljusblond och nu visar han upp en ny mörkhårfärg på sin Instagram.

No more blond”, skriver han till bilden.

Hans följare verkar gilla utseendeförändringen och hyllar hårfärgen i kommentarsfältet.

Du passar såå bra i det!!”, skriver en.

Men oj vad snyggt bästa du”, skriver ytterligare en.

Snyggt det klär dig. Men allt klär en skönhet”, skriver en annan.

FOTO: Instagram/ Eero Hannukainen/ TT

SENASTE NYTT!