LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oscar Enestads flickvän Cecilia avföljer honom på Instagram

12 jun, 2020 
Oscar Enestad, Cecilia Dahlbom
Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom har varit ett par i många år.
Nu har flickvännen plötsligt valt att avfölja artisten på Instagram – samtidigt som Oscar släpper en låt om olycklig kärlek.
Annons
Oscar Enestads flickvän Cecilia avföljer honom på InstagramBrand logo
Oscar Enestads flickvän Cecilia avföljer honom på Instagram

Artisten Oscar Enestad, 23, var tidigare en av medlemmarna i poptrion FO&O. Sedan 2017 har han istället satsat på en solokarriär och förra året ställde han för första gången upp ensam i Melodifestivalen med bidraget I love it. Låten tillägnade han flickvännen Cecilia Dahlbom, 51.

Cecilia är 29 år äldre än sin pojkvän och paret har under sitt förhållande stött på en del motstånd från sin omgivning, vilket är precis det Melodifestivalen-låten handlar om.

– Den handlar om att man ska få älska vem man vill. Den handlar om att stå upp för sig själv och följa sitt hjärta, oavsett vad nån säger, sa Oscar till Nöjesbladet i samband med framförandet.

Oscar Enestad om kärlekskampen

Under våren släppte Oscar Enestad singeln Sänker våra glas på innergården. I samband med detta avslöjade artisten att även detta är en kärlekslåt.

– Den handlar om att flyga på moln efter euforin av att träffa den du älskar medan du upplever osäkerheten om hur framtiden ser ut, sa han i en intervju med sajten Bands of tomorrow.

Annons

I ett inlägg på Instagram delade Oscar med sig av en textrad ur låten. Denna lyder: ”Sänker våra glas på innergården. Utan några tankar vart vi ska”.

Kommentarsfältet fylldes snabbt med glada kommentarer från fansen men även en hälsning från flickvännen Cecilia, som lämnade en kärleksfull emoji.

Cecilia Dahlboms nya markering

I veckan var det dags för ännu ett låtsläpp. Oscars senaste singel, Sorger, handlar dock snarare om ett uppbrott eller olycklig kärlek.

”Och jag släpper taget om det hjärta som var mitt. Och med blommor i ditt hår du springer vidare i natten. Och här står jag kvar och väntar på nåt nytt”, lyder refrängen.

Frågan är nu huruvida Cecilia Dahlbom och artisten fortfarande är ett par. Flickvännen har nämligen tagit bort sin kärleksfulla kommentar från Oscars inlägg efter det förra låtsläppet. Hon har även slutat följa honom på Instagram, detta trots att Oscar fortfarande följer henne.

Hänt har utan framgång sökt Oscar Enestad för en kommentar.

FOTO: Janerik Henrsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons