OS-stjärnan Simone Biles flirt med Zac Efron

Supergymnasten Simone Biles avslöjade sin crush på Zac Efron. Nu har de äntligen fått träffas.

Fenomenala OS-gymnasten Simone Biles, 19, åkte hem från OS med fem medaljer, fyra guld och ett broms. Och framgångarna bara fortsätter. Simone Biles avslöjade härom månaden i en intervju i “Ellen show” att hon är störtkär på avstånd i skådisen Zac Efron, 28. Efter sin bekännelse började Simone Biles och Zac Efron flörta på Twitter – en harmlös fling som pågått i flera månader.

Simone Biles är kär!

Simone Biles är kär!

“High School Musical”-stjärnan Zac meddelade också på Twitter att han följer amerikanska gymnasttruppens framgångar på tv under OS. Men det stannade inte där. Zac Efron flög nämligen ner till Rio för att träffa gymnasttruppen och naturligtvis – en överlycklig Simone Biles. “Just call me mrs. Efron already” twittrade hon och la ut en bild på när hon får en puss på kinden av sin stora crush.

Zac Efron är en stilig ung man.

Zac Efron är en stilig ung man.

Huruvida det blir något mer av romansen återstår att se, men helt omöjligt är det inte. I våras blev Zac Efron singel efter att det tvååriga förhållandet med modellen Sami Miró, 28, tagit slut. Världen håller tummarna, för ett gulligare kändispar går nog inte att hitta.

Simone Biles är lycklig när Zac Efron dök upp.

Simone Biles blev lycklig när Zac Efron dök upp.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!