TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Orups tårar – efter sonen Kids överraskning i Så mycket bättre

26 okt, 2019 
Thomas ”Orup” Erikssons tårar efter sonen Kids överraskning i Så mycket bättre 2019.
Mitt i programmet överraskas Thomas ”Orup” Eriksson av sin son Kid – och han blir rörd till tårar.
– Jag vet inte vad jag gör och säger just nu för det var något av det coolaste jag varit med om, säger Orup i Så mycket bättre.
Annons
Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”Brand logo
Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”

Thomas ”Orup” Eriksson, 60, är en av Sveriges mest folkkära artister med hits som När vi gräver guld i USA och Regn hos mig. Tillsammans med Sofia Wistam, 53, har han sonen Kid Eriksson, 27, som även han är en känd musiker. Kid är en av fem bandmedlemmar i Tjuvjakt, som slagit igenom med hits som Tårarna i halsen och Tandtråd.

Under lördagens avsnitt av Så mycket bättre på TV4 skickar sonen Kid Eriksson en videohälsning till sin pappa – och pratar om Orups låt Stockholm. Detta då Petter, 45, har valt att göra en tolkning av låten i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Låten Stockholm har alltid betytt mycket för mig. Just texten i Stockholm är så relaterbar för mig, för att han sjunger om hans familj och att hans familj lever där och hans barn lever där. Jag tänker att när jag får barn en dag kommer det vara relaterbart för dem också. Det är en häftig text, säger Kid Eriksson i videon och fortsätter:

Annons

– Denna låten är viktig för både dig och mig tror jag, säger han och syftar på sin pappa.

Efter videon blir Orup rörd till tårar av sonens ord.

– Sjung nu för fan, säger Orup och skrattar med tårar i ögonen.

”Coolaste jag varit med om”

Under Petters framförande av låten kommer plötsligt Kid Eriksson in med sina bandmedlemmar från Tjuvjakt. Pappa Orup blir märkbart överraskad och börjar gråta och skratta om vartannat. Efter framträdandet går Orup upp på scenen och kramar om sin son.

– Gud, det var så svårt att inte säga något, säger Kid till sin pappa, som i sin tur frågar hur länge han hållit detta hemligt.

– Tre eller fyra månader typ, svarar Kid då.

Framför kameran berättar Petter om hur det kändes att överraska Orup.

– Det var så kul att se hans reaktion när han kommer in, säger han.

Även Orup berättar om överraskningen i programmet.

–  Jag är så stolt, jag är så stolt över Kid, bandet och över Petter. De har setts i hemlighet, hållit på att anstränga sig och allt. Jag vet inte vad jag gör och säger just nu för det var något av det coolaste jag varit med om, säger han.

FOTO: TV4

Annons