LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Orup har blivit pappa för femte gången: "Jag planerar aldrig sådana saker"

02 okt, 2014 
AvAnaïs González Cruz
Thomas "Orup" Eriksson, 55, har blivit fembarnsfar. Den 29 september välkomnade han och hustrun Pernilla en liten pojke till världen.
Annons
Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”Brand logo
Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”

Thomas “Orup” Eriksson har blivit pappa för femte gången. För några dagar sedan födde hustrun Pernilla Pettersson en pojke.

– Orup hälsar att han har fått en kille på 3,4 kilo och 51 centimeter med brunt hår, säger hans presskontakt Johanna Randolph till Expressen.

Tillsammans med Pernilla har Orup också barnen Isidor, 14, Charlie, 13, och Sid, 2,5.

Med exhustrun Sofia Wistam har han även sonen Kid, 22, som uppmärksammade nedkomsten på fotoappen Instagram:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Välkommen till världen pojken utan namn”, skrev Kid och bifogade en bild på sin nyfödda bror.

Graviditeten var allt annat än planerad.

– Jag planerar aldrig sådana saker, det får bli som det blir faktiskt. Hela den här barngrejen lever sitt eget liv, säger han.

Den 25 september hade hans krogshow ”Viva la pop” premiär på Hamburger Börs i Stockholm – och visst fanns det en oro att sonen skulle födas mitt under premiärkvällen. Men Orup tog dilemmat med en klackspark:

– Det är skitkul men jag kan inte hålla på och planera hur det ska bli med showen och att få barn samtidigt. Det är ingen idé för ingenting blir som man tror i alla fall, men det är mitt femte, så bara allting går bra så ordnar det sig säkert, sa han tidigare till Nöjesbladet.

Annons