irma lehtosalo

Oron för Irma Lehtosalo – följarnas skarpa varning: ”Var försiktig”

IRMA LEHTOSALO, MARKO LEHTOSALO

Markoolios mamma Irma Lehtosalo har blivit en riktigt folkkär rikskändis efter succén i tv-serien Marko & Irma.
Nu är svenska folket oroliga för henne – efter en video som hon lagt ut på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”
0:24

Efter reklamen: Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

(0:24)

Slå på ljud

Det var i våras förra året som Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, bestämde sig för att rusta upp sin mammas hus ute på Ingarö utanför Stockholm.

Mamma Irma Lehtosalo, 67, älskade sitt hus som Marko köpte till henne för massa år sedan. Hon nådde många milstolpar där, för det var till exempel där som hon började må bra igen och hon har inte druckit en droppe sedan hon flyttade in.

Men huset har några år på nacken och det var dags att rusta upp skavankerna. Det visade sig vara mycket värre än man trodde och det var bara att börja riva hela huset och bygga upp ett nytt.

Irma Lehtosalos succé i Marko & Irma

Hela förloppet från start till slut har TV4-tittarna fått följa i duons egna tv-serie Marko & Irma. Sedan premiären har svenska folket fullkomligt förälskat sig i Marko och Irma och de har verkligen gått rakt in i svenska folkets hjärtan.

Efter succén har Irma blivit en riktigt folkkär kändis och nuförtiden kryllar hyllningarna in. Så har det däremot inte alltid varit, när Marko växte upp var det nämligen mycket fylla och fester på helgerna. Men detta är förlegat nu och Marko har en otroligt fin relation till sin kära mamma.

Idag står huset färdigt och Irma stormtrivs i sin nya våning. Till sin hjälp i bygget hade de sin vän Håkan Svanström. Något som många undrat under säsongens gång är vem som egentligen betalar för kalaset. Det här kunde Håkan svara på.

– Det är Markoolio som betalar, absolut. Han bygger åt hus åt sin mamma och produktionen är bara med på sidan av och filmar samt ser vad som händer. De har inget ekonomiskt i det där alls, sa Håkan till Hänt.

Följarnas oro efter Irmas nya video

I serien har vi också fått se att Irma står väldigt nära sina hundar Otto och Figge, de är hennes högsta prioritet och får alltid följa med på diverse äventyr.

Irma har också börjat med Instagram där hennes konto växt enormt sedan tv-succén. Faktum är att hon redan är uppe i 230 000 följare!

På Instagram-kontot delar hon med sig av allt ifrån promenader i skogen till hälsningar till sina följare. Nu har hon lagt upp en video där hon är ute och rastar hundarna. Men det är kanske inte den bästa vägen hon valt för det är väldigt halt och Figge råkade ramla ner i ett vattendrag.

Nu får Irma uppmaningar från oroliga följare.

”Det var jätte halt, Figge ramla diket och vi var tvungen gå hem”, skriver Irma till videon.

”Be Marko köpa icebugs till dig. De är jättebra vid halka. Rätt dyra men värda varenda öre!”, uppmanar en följare.

”Passa så du inte ramlar”, skriver en annan.

”Var rädd om dig”, skriver en tredje.

”Gå försiktigt så inte du eller hundarna gör sig illa.”, hälsar en fjärde.

”Ta det lugnt och försiktigt”, skriver en femte.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN