Orlando Bloom och Miranda Kerr återförenade: "Hon vill ge Flynn ett syskon"

De låg runt på varsitt håll. Nu har Orlando Bloom och Miranda Kerr till sonens stora lycka hittat tillbaka till varandra.

Orlando Bloom, 38, och modellen Miranda Kerr, 31, separerade hösten 2012 efter ett sex år långt förhållande som resulterade i sonen Flynn, 4. Men de verkade ha svårt att komma över varandra.Förra vintern dejtade Miranda mångmiljonären James Packer, 47, samtidigt som Orlando hade en flirt med hans fru Erica, 37. Efter att Miranda haft en fling med artisten Justin Bieber, 21, dejtade Orlando i somras hans ex Selena Gomez, 22. Framåt hösten hade Orlando ihop det med franska skådisen Nora Arnezeder, 24, samtidigt som Miranda sades ligga runt med Tom Cruise, 52. Trots att de skildes som vänner var det därför inte många som väntade sig att de skulle hitta tillbaka till varandra.

Foto: Stella Pictures

Foto: Stella Pictures

Men efter 18 månader av äventyr är Orlando och Miranda överraskande ett par igen. Vänner till dem säger att de kanske ska gifta sig och till och med skaffa ett syskon till Flynn.

– De kommer faktiskt överens bättre nu än som nygifta, säger en källa i brittiska Reveal Magazine.

Foto: Stella Pictures

Foto: Stella Pictures

Första gången exmakarna sågs ihop igen var på Vanity Fairs efterfest efter Oscarsgalan. I slutet av mars togs de här bilderna då familjen hälsade på en vän i Malibu, Kalifornien.

– Även om Miranda vill gå försiktigt fram hoppas hon att det ska funka. Hon vill ge Flynn ett syskon. Trots allt som hänt är hon och Orlando som gjorda för varandra, säger en av modellens väninnor.

Och en sak är säker. Flynn är lycklig att mamma och pappa pussas igen.

Andra läser också:

Efter otrohetsskandalen: Miley Cyrus har dumpat Patrick Schwarzenegger

12 kändisar i yogabyxor som inte lämnar något åt fantasin

Sandra Bullocks respons på att bli utsedd till världens vackraste: ”Det är urlöjligt”

SENASTE NYTT!