Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Omar Rudbergs nya kärleksavslöjande – efter Melodifestivalen

02 aug, 2019 
AvStina Dahlgren
Omar Rudberg släpper ny musik där han sjunger om kärlek och att gilla någon väldigt mycket. Nu avslöjar artisten att texten är inspirerad från hans eget liv.
Annons

Artisten Omar Rudberg är blott 20 år gammal, men har redan hunnit med en lång och framgångsrik karriär. I år debuterade han som soloartist i Melodifestivalen med låten Om om och om igen, men tog sig inte hela vägen till final.

Låten blev däremot en av de mest spelade låtarna från årets Melodifestival och sedan dess har Omar fortsatt att släppa musik. Nu är det dags för nästa hit! I dagarna släpps hans nya singel På min telephone toda la noche, som går att översättas till ”På min telefon hela natten”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den är somrig, den är dansvänlig och den är lite kärleksfull. Den handlar om när man helt enkelt gillar någon och tänker på den hela tiden och vill prata med personen hela tiden, berättar Omar för Hänt i ett mejl.

Här är omslaget till låten På min telephone toda la noche med Omar Rudberg.

Omar Rudbergs oro inför ny låten

Låten är inspirerat från hans eget liv, något som gör att Omar nu är lite extra nervös.

Annons

– Det är som att man visar upp sina sårbara sidor för alla. Det blir mer personligt och folk undrar om vad allt handlar om, säger han.

Även om det gör honom mer nervös så är det ändå lättare för honom som artist att skriva om saker han själv känner eller har upplevt berättar han.

– Jag försöker bara hitta rätt spår för mig i min musik. Om jag ska hitta det rätta spåret för just mig måste jag vara ännu mer personlig och ännu mer mig själv i min musik.

Väntan på nya låten På min telephone toda la noche

Flera timmar i sträck med varandra, när du har mig nu, det är bara du. Jag vill ha dig på min telephone toda la noche”, går en textrad i låten. Vem det är Omar sjunger om har han inte avslöjat än.

På hans sociala medier däremot har fansen bombat honom med kärlek. Många satt uppe hela natten bara för att få höra låten direkt när den släpptes vid midnatt natten till fredag den 2 augusti.

Fansne har väntat länge på att få höra Omar Rudbergs nya låt På min telephone toda la noche.

Förhoppningsvis kommer det en EP längre fram med flera låtar på säger Omar. Han fortsätter att skriva musik men han har samtidigt ännu en dröm att förverkliga.

– Utomlands är ju alltid drömmen och det är dit jag vill och det jag tänker på hela tiden. Jag försöker jobba på det också! säger Omar Rudberg.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Peter Wixtröm, Press/Karl Anton Björkman.

Annons