Omar Rudberg om sorgen i relationen: ”Dålig jävla kärlek”

Omar Rudberg om kärleken

Omar Rudberg sjunger i Melodifestivalen om att befinna sig i en dålig relation. Nu berättar han om sina personliga erfarenheter.

Omar Rudberg, 20, tävlar för första gången ensam i Melodifestivalen. 2017 tog han sig till finalen tillsammans med de andra killarna i bandet FO&O – Felix Sandman och Oscar Enestad.

Annons: Torrt och skadat hår? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att ge håret en boost och skapa ditt drömsvall!

Den här gången ställer han upp med låten Om om och om igen, en låt han själv har varit med och skrivit tillsammans med bland annat Robin Stjernberg.

– Den handlar om kärlek, där du gillar en person men den personen värdesätter inte dig. Den tar dig för givet och skiter i dig. Du kan inte sluta gilla den här människan och du vill ändå fortsätta träffa den här människan även fast det är skit. Dålig jävla kärlek, säger Omar Rudberg.

Han berättar att det är en självupplevd text och att han själv har varit i den situationen där han går tillbaka till en person som han vet inte är bra för en.

– Ja, jag har träffat en person som jag har känt så med, men det har inte varit någon djupare relation. Jag har velat hänga med den personen och det känns som att den personen hatar mig och är fejk men ändå hänger med mig.

Omar Rudberg fortsätter att träffa personen

Trots att det inte var en djupare relation erkänner sångaren att det handlade om mer än vänskap, i alla fall från hans sida.

Då personen i fråga bor i USA har de bara träffats några gånger och hinner inte ses allt för ofta, något Omar Rudberg tycker är ganska bra med tanke på situationen. Så fort de båda befinner sig i samma stad så trillar han nämligen dit igen.

– Jag går ju tillbaka till den människan, precis som jag säger i låten. Jag vill fortfarande träffa den här personen fast jag kan bli så arg på både den personen och mig själv. ”Varför fortsätter jag att träffa den här personen? Jag är ju värd så mycket mer.” Och ändå kan man inte gör något åt saken. Det är sjukt jobbigt. Om och om igen, säger Omar Rudberg.

Se fler bilder på Omar här, allt ifrån när han som 11-åring sökte till Talang till tidigare flickvänner:

Omar Rudberg.

Omar Rudberg i Talang 2010.

FO&O sattes ihop 2013 och hette då The Fooo. Medlemmarna var från början Oscar Molander, Oscar Enestad, Omar Rudberg och Felix Sandman.

FO&O tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten Gotta thing about you som tog sig till finalen.

Nu tävlar Omar Rudberg själv i Melodifestivalen med låten Om om och om igen.

Även hans gamla bandkollega Oscar Enestad tävlar i Melodifestivalen i år.

Omar Rudberg har tidigare varit tillsammans med Amanda Strand. De umgås fortfarande.

LÄS MER: ”Då återförenas FO&O” – Omar Rudbergs oväntade glädjebesked

LÄS MER: Tävla om biljetter till Mello-finalen!

FOTO: Instagram, TT

Senaste nytt