Artikeln innehåller reklamlänkar

Olyckan i Bachelor – mitt under inspelningen

Sofia Stenborg i Bachelor krashar med motorcykel

Bachelor får en dramatisk start när Sofia Stenborg kraschar med sin moped mitt framför ungkarlen David Möller. ”Jävlar vad är det som händer?” ropar han och springer snabbt till undsättning.

Äntligen är Bachelor tillbaka! Den nya ungkarlen är ingen mindre än superhunken David Möller, 33, från Göteborg. Han jobbar som polis och är nu redo att träffa kvinnan i sitt liv. 

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

I premiäravsnittet av Bachelor – när leken blev allvar får David för första gången möta de 23 tjejer som ska tävla om hans hjärta. En efter en gör de entré på röda mattan och får varsin kort, första pratstund med bachelorn. En entré går dock inte riktigt som planerat. Plötsligt hörs en motor brumma högt, och utanför grindarna kommer en moped. Precis när den når röda mattan tippar den över och både mopeden och föraren i blå långklänning faller till marken.

– Jävlar vad är det som händer? utbrister David Möller och springer till undsättning.

I mörkret blir förvirringen total, men till slut kommer det fram att personen på mopeden är en av tjejerna som är där för att träffa David.

– Ja jag ska träffa någon här. Vilket jävla möte, säger Sofia Stenborg, 29, som är den som ligger bakom den minst sagt oförglömliga entrén.

David ser till att hon är oskadd, vilket hon lyckligtvis är. Han är chockad över händelsen men när han märker att Sofia inte har skadat sig skrattar han istället åt hennes påhitt.

– Jag trodde inte det var någon av tjejerna, utan någon boende som skulle passera bara. Men så kom jag ut och då satt det en vacker tjej, säger David Möller.

Även Sofia Stenborg verkar ta det hela med ro.

– Ja, jag ville ha uppmärksamhet, nu fick jag det, säger hon.

Den här veckan sänds Bachelor – när leken blev allvar måndag till torsdag klockan 21.00 på Sjuan och på TV4 play.

Spana in årets bachelor David Möller här:

David Möller är nya svenska bachelor.

Till vardags arbetar han som polis.

Niclas Lij var förra årets bachelor.

LÄS OCKSÅ: Bachelor-deltagare dog under träningspass – blev bara 38 år

LÄS OCKSÅ: TV4 avslöjar: Han är den nya bachelorn: ”Den perfekta mannen”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!