LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Olle Jönsson i infekterat storbråk med Sannex-stjärnan: "Jävla pissråtta!"

18 jul, 2017 
Hänt
Dansbandsveckan i Malung skakades av ett offentligt bråk mellan Lasse Stefanz-Olle Jönsson och Sannex-Andreas Olsson. Grälet spelades in och på bandet hör man tydligt hur Olle säger: "Vad är det för jävla pissråtta du har med dig".
Annons

Nyligen kunde Hänt avslöja att det blossat upp ett jättegräl i den annars så gemytliga dansbandsvärlden. 

I ena ringhalvan: Lasse Stefanz-stjärnan Olle Jönsson, 61. I andra ringhalvan: Sannex-stjärnan Andreas Olsson, 35. Av okänd anledning förvandlas herrarna till katt och råtta varje gång de ser skymten av varandra.

– Olle kommer alltid med någon konstig kommentar när man träffas. Han borde bli ödmjukare, reflekterade Andreas nyligen.

I fjol bojkottade till och med Lasse Stefanz dansbandspriset Guldklaven. Orsaken? De tyckte att de blivit snuvade på nomineringen. De vann titeln årets dansband 2013, men de två efterkommande åren vann Sannex.

I helgen var det dags igen, och uppenbarligen bubblar det fortfarande agg i åtminstone Olle Jönsson.

Under den årliga dansbandsveckan i Malung hamnade Olle och Andreas alltför nära varandra och under en hemlig bandupptagning som Hänt tagit del av kallar Olle Andreas för ”ful”.

Annons

Det som inledningsvis skulle kunna uppfattas som ett oskyldigt gnabb blev snabbt hårdare och det användes betydligt råare uttryck. Andreas kvinnliga sällskap Joanna Taavela tog nämligen blixtsnabbt och utan tvekan Andreas i försvar och säger på ljudupptagningen ”Lyssna inte på gubben”, varpå Olle fäller den ytterst opassande kommentaren ”Vad är det för jävla pissråtta du har med dig?!?”

När Hänt ringer Andreas för en kommentar vet han omedelbart vad saken gäller, men i stället för att sjunga ut om Olles attack sluter han sig som en mussla.

– Jag kan helt enkelt inte uttala mig om det här. Vi har sagt att vi sköter det här internt. Skriv vad ni vet, men jag har inga kommentarer. Vi får bromsa där, säger Andreas diplomatiskt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hänt har förgäves sökt Olle Jönsson för en kommentar.

TEXT: Ola Lagerström, Pontus Varg

FOTO: Dan Norrå

Annons